Let op: Oplichters actief

Deel dit bericht

Let op: Oplichters actief

In onze branche zijn steeds meer oplichters actief. Deze oplichters zeggen ingehuurd te zijn via WazoRiool en vragen onnodig hoge bedragen.

Wij willen u attenderen op het feit dat oplichters in deze branche steeds vaker in actie komen. In eerste instantie heeft u niks door, tot u de rekening ontvangt.

Hoe gaan de oplichters te werk

De oplichters adverteren op Google onder onze naam. Hierdoor komt u op een andere website dan die van ons zonder dat u het zelf door heeft. Daarnaast wordt er een ander telefoonnummer getoond, hierdoor komt u nooit daadwerkelijk in contact met WazoRiool zelf. De oplichters doen net of zijn ze WazoRiool.

Eenmaal ter plaatse kunt u de oplichters herkennen aan de neutrale bussen en werkkleding. Vervolgens nadat het probleem opgelost lijkt te zijn ontvangt u een torenhoge rekening. WazoRiool komt altijd voor rijden met oranje bussen met de bedrijfsnaam op de bus, de medewerkers zijn altijd herkenbaar aan een zwart shirt, polo of trui met WazoRiool op de borst. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd een nette factuur, zonder onnodig hoge kosten.

Hoe weet ik zeker dat ik contact heb met WazoRiool

Heeft u een probleem aan uw riolering? Dat is al vervelend genoeg. Wanneer u een loodgieter nodig heeft willen wij u attenderen op de website waar u zich op bevindt. De enige website van WazoRiool is Wazoriool.nl, alle andere websites kloppen niet. 

Twijfelt u of u te maken heeft met een oplichter of niet? Neem dan contact met ons op via 050 205 2913 om na te vragen of alles klopt. Op onze website staan onze telefoonnummers vermeld, zo kunt u direct controleren of wij het zijn. 

Verschil in facturen 

Werkzaamheden zoals het ontstoppen van een afvoer gaat via een tijdsbedrag. Hoe langer een van onze medewerkers bezig is hoe hoger de factuur. Dit bedrag staat op onze website, €99,75 (€ 120.70 inclusief btw) voor de eerste 30 minuten en € 23,50 (€ 28,44 inclusief btw) voor het volgende kwartier. Daarnaast sturen wij de klant na het maken van een afspraak een bevestiging waar deze informatie in vermeld staat.

De oplichters hanteren veel extra opslagen voor tijd, gebruik gereedschappen, meter prijzen etc. Onze bedragen daar doen wij alles voor, daar zit het gebruik van gereedschappen (hogedruk of veren machine) bij in. WazoRiool hanteert geen meterprijzen, wel kan er sprake zijn van een avond- nacht of weekend tarief. Wanneer er in overleg gebruik wordt gemaakt van extra gereedschappen zoals een camera of tracker worden daarvoor wel kosten in rekening gerbacht. De kosten van WazoRiool worden weergegeven exclusief BTW.

« Terug naar alle berichten