Riool verstopt

Deel dit bericht

Riool verstopt

Loopt uw afvoer slecht of zelfs helemaal niet meer door? De kans is aanwezig dat uw riool verstopt zit. Vaak gaat dit gepaard met vervelende geurtjes en wateroverlast. Wij kunnen u helpen!

Uw riool is verstopt en dat is erg vervelend. Verstoppingen in riolering oplossen is één van de vele werkzaamheden waarin WazoRiool gespecialiseerd is. Benieuwd wat we naast riool verstoppingen nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten

Oplossingen verstopt riool

Er zijn allerlei trucjes om zelfstandig een riool verstopping of nare geurtjes te voorkomen of te verhelpen, hierover staan enkele blogs online. Nog steeds problemen met uw riolering? WazoRiool staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Het riool dat is verstopt wordt ontstopt en daarna direct gereinigd, ook als het probleem zich dieper in de afvoer voordoet. Hierdoor wordt aanslag in de leidingen bestreden en is de kans op een nieuwe verstopping kleiner. Wij bieden daarbij zes maanden garantie!

Voor vragen over uw riool problemen kunt u ons offerte formulier invullen, liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar via 050 205 2969

Acuut probleem

Heeft u het liefst op dit moment nog een loodgieter aan de deur voor uw verstopte riool? WazoRiool staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar! U kunt ons bereiken via 050 205 2969 of maak online een afspraak. Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestaat uit grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Noord-Brabant.  

Prijsstelling

WazoRiool communiceert transparant, eerlijk, zonder ongewenste verassingen en op basis van No cure No pay. Wij hanteren een vast tarief van € 99,75 (€ 120.70 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten, materiaal en zes maanden garantie. De meeste verstoppingen worden binnen het eerste half uur opgelost en kunnen wij het tegen dit tarief verhelpen. Mochten de werkzaamheden onverhoopt uitlopen, dan wordt er per 15 minuten € 23,50 (€ 28,44 inclusief btw) extra in rekening gebracht. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

« Terug naar alle berichten