Straatkolk verstopt?

Deel dit bericht

Straatkolk verstopt?

Voorkom plassen water op uw terrein en wateroverlast zoals een ondergelopen kruipruimte of kelder door een verstopte straatkolk.

Het is weer de tijd van het jaar. Herfst. Dit betekent veel regen, wind en bladeren die van de bomen vallen. Bladeren worden vaak door het water naar de dichtsbijzijnde afvoer verplaatst. Eigenlijk net als water zijn weg vindt naar de dichtsbijzijnde afvoer. Dit zijn putten en straatkolken. Door de vele bladeren, takjes en ander vuil dat zich ophoopt raakt de straatkolk verstopt. 

Verstopte straatkolk

Een verstopping van een straatkolk kan ook andere oorzaken hebben. Zoals slecht onderhoud van de straatkolk en afvoerbuizen. Wij ontstoppen regelmatig overgelopen straatkolken die wel tien kilo zand, vuil en andere substanties bevatten die de verstopping veroorzaken. En dat heeft vaak grote gevolgen.

Wij komen van alles tegen. Soms valt het mee en zijn we er op tijd bij, maar soms worden we ook pas opgeroepen als er al vervelende situaties zijn ontstaan. Ondergelopen kelders of een bedrijfsruimten waarvan de vloer gedeeltelijk is overgelopen. Uiteraard weten wij de situatie altijd op te lossen. We zuigen het water weg en zorgen ervoor dat de oorzaak die de overstroming heeft veroorzaakt wordt verholpen.

Straatkolk ontstoppen

Straatkolk ontstoppen

Gelukkig kunnen overstromingen die worden veroorzaakt door verstopte straatkolken worden voorkomen. Door straatkolken leeg te zuigen en te reinigen. Is een straatkolk defect? Dan melden wij dit netjes en indien gewenst (en mogelijk) repareren of vervangen wij de straatkolk.

Straatkolk verstopt of wilt u verkomen dat een straatkolk verstopt raakt? Bel dan WazoRiool, wij lossen het op! Wij werken tegen een vast laag tarief. Onze startkosten zijn € 125,00 en per straatkolk berekenen wij slechts € 2,50. Dit is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon, exclusief 21% btw. Dit rekenvoorbeeld is gebaseerd op een contract van 5 jaar.

Maak nu een afspraak of download de brochure

Meer weten? Download onze folder over verstopt straatkolken of maak een afspraak. Wij zijn altijd dichtbij! Bel (0598) 391885 of:

 

« Terug naar alle berichten