Verstopte Sanibroyeur

Deel dit bericht

Verstopte Sanibroyeur

Een verstopt riool overkomt iedereen wel eens. Hierbij is een blokkade onstaan in het rioleringssysteem. Doordat het riool zijn afval niet meer kwijt kan en dit onder of vlakbij uw huis blijft hangen, raakt op den duur de volledige afvoer verstopt.

Een verstopt riool kan grote problemen opleveren. Op de afbeeldingen ziet u een sanibroyeur die is vastgeslagen door vochtig toilet papier. Al het afvalwater dat door de afvoer heen stroomt in combinatie met natuurlijke aangroei van vet heeft voor een verstopte riolering gezorgd. Bij het loshalen van de pomp komt naar voren dat vet de pomp heeft aangetast. Dit geeft weerstand op de pomp waardoor deze vervolgens kan doorbranden. 

Uw Sanibroyeur laten ontstoppen?

Neem telefonisch contact met ons op via 050 211 05 41 of het contactformulier om te overleggen hoe wij u kunnen helpen.

Sanibroyeurs

Directe reiniging

WazoRiool ontstopt niet alleen de leiding van de sanibroyeur. Deze leidingen worden ook direct gereinigd zodat alle aanslag direct weg is. Het regelmatig reinigen en inspecteren is namelijk noodzakelijk voor een goed werkende sanibroyeur. Want niemand zit te wachten op een verstopt toilet.

Een verstopping in uw sanibroyeur komt niet vanzelf en kan een dieper liggende oorzaak hebben. WazoRiool verleent daarom service aan alle sanibroyeurs. Daarnaast is WazoRiool installateur en officieel servicepartner van SFA Sanibroyeur. Daarover leest u meer op onze pagina over sanibroyeurs.

« Terug naar alle berichten