Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • Inspectie leidingen vanaf 25 mm t/m 400 mm
  • Iengtes tot en met 60 meter in 1 handeling mogelijk
  • Al onze monteurs beschikken over een kleine en grote camera
  • Opnames van inspectie op USB en SD mogelijk
  • Mobiel pinnen

Rioolcamera inspectie

Als uw riool met regelmaat verstopt, is er een grote kans dat er onzichtbare mankementen zijn aan uw rioleringsstelsel. Het bewijs hiervoor wordt met een camera inspectie door WazoRiool snel geleverd.

De staat van uw rioleringsstelsel en mankementen als verzakkingen of wortels van planten, bomen en struiken worden haarscherp in beeld gebracht. Met een vergaand onderzoek hoeft geen onnodig sloop- en graafwerk worden uitgevoerd. De camera heeft een TFT scherm met opname mogelijkheden, waarmee het probleem wordt vastgelegd. Door de camera inspectie wordt duidelijk dat een extra periodieke reiniging moet worden uitgevoerd of dat aanpassingen of renovatie noodzakelijk is. In dat geval doen wij u een vrijblijvend voorstel, waarmee op lange termijn onnodige kosten en overlast wordt voorkomen.

In elke servicewagen een rioolcamera aanwezig.

Als onze monteurs ter plaatse zijn, vanwege een klacht of probleem, heeft u direct duidelijkheid over de aard van het probleem. We hoeven daar niet apart voor terug te komen. Het oplossen van een acute verstopping is vaak voor korte termijn. Als er echt wat aan de hand is, houdt u problemen. WazoRiool gaat voor maximale zekerheid en structurele oplossingen. Daarmee kunt u genieten van een probleemloos rioleringsstelsel. 

Preventief onderzoek

Met een riool inspectie door middel van een rioo lcamera pleegt u preventief onderhoud aan uw rioleringsstelsel. Eventuele problemen komen aan het licht, waardoor overlast op lange termijn wordt voorkomen.

Wij zijn in het bezit van camera's die leidingen kunnen inspecteren van 20 mm t/m 250 mm. Onlangs hebben wij de Mercedes onder de camera's aangeschaft, hiermee zijn wij in staat aftakkingen in te gaan, de "normale" camera's gaan alleen maar rechtdoor. Daarnaast kunnen wij met deze camera een plattegrond maken. Als men niet weet waar een rioleringstelsel zich bevindt om een gebouw, dan maken wij dit inzichtelijk, waarbij wij na de inspectie een soort architectentekening uitprinten zodat inzichtelijk is waar het rioleringsstelsel zich bevindt ten opzichte van het gebouw. Op de computer kunnen wij dit ook in 3d laten zien,bijvoorbeeld bij een flatgebouw.

Wilt u uw riool laten inspecteren?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!