Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Riool inspectie d.m.v. een duwcamera

Een duwcamera is een efficiënt middel om de afvoer van een riool met grotere diameters te inspecteren. De duwcamera wordt door de leiding geduwd en op een scherm kan worden gekeken of er problemen zijn met de riolering. Verstoppingen, scheuren of slechte verbindingen worden direct zichtbaar. De exacte plaats waar het rioolprobleem zich voordoet kan zo worden bepaald. De camera laat gemakkelijk door leidingen met bochten sturen, waardoor het hele rioleringsstelsel adequaat in kaart wordt gebracht.

De rioolcamera is waterdicht en is geschikt voor inspecties van riolen en leidingen met een diameter van 10 mm tot 315 mm. De rioolcamera is voorzien van verlichting en een zender, zodat onze monteurs de camera eenvoudig kunnen lokaliseren.

Camera rioolinspectie en lekdetectie voor bedrijven

Bedrijven die een onderhoudscontract met WazoRiool afsluiten voor periodiek en preventief onderhoud, inspectie of lekdetectie van het riool, zijn er zeker van dat de modernste middelen worden ingezet. Onze monteurs zijn opgeleid om de beelden te kunnen interpreteren die de inspectiecamera doorgeeft. Als uit de inspectie mocht blijken dat ontstopping of reparatie noodzakelijk is, ontvangt u een maatadvies en een vrijblijvende offerte.