Loodgieter in Den Bosch

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Den Bosch

Loodgieter Den Bosch: heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen of lekkages? WazoRiool opereert met erkende loodgieters vanuit verschillende locaties. Wij zijn altijd bij u in de buurt! Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze loodgieterservice in Den Bosch op 073 720 08 97 of laat een terugbelverzoek achter. Onze loodgieter Den Bosch service is 24/7 beschikbaar, we zijn dus dag en nacht bereikbaar en dat 7 dagen in de week. Ook voor spoed service kan u direct contact met ons opnemen!

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgietersbedrijf is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en het riool. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat van uw verstopping af.

Als ontstoppingsbedrijf in Den Bosch kunnen we u bijvoorbeeld helpen met onderstaande problemen.

  • Overstromingen & leegpompen van kelders en kruipruimten
  • Ontstoppen toilet
  • Ontstoppen verstopte leidingen
  • Ontstoppen verstopte afvoer
  • Ontstoppen verstopt riool
  • Ontstoppen verstopte doucheputjes
  • Relinen van het riool
  • etc.

Zoals u ziet kan u voor lekages en verstoppingen bij ons terecht. Bekijk onze complete dienstverlening hier of neem contact op voor specifieke vragen.

Verstopte riolering in Den Bosch

Het reinigen en ontstoppen van de riolering is één van de vele werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. WazoRiool heeft dan ook voor elk verstopt rioolsysteem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt. De oorzaken van een verstopt riool kunnen ver uiteenlopen. Van een boomwortel die een leiding doorboort tot het dicht slibben door vet. Voor het riool ontstoppen heb je in beide gevallen een loodgieter nodig. Bij voorkeur eentje die zelf alle benodigde apparatuur met zich meebrengt. Onze monteurs hebben de beschikking over compleet uitgeruste bussen met loodgietersgereedschap voor een rioolontstopping in Den Bosch. Riool ontstoppen? Op 073 720 08 97 kan u snel een afspraak maken.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is 79,95 euro voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Den Bosch, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor 79,95 klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten 22,50 euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Het is mogelijk onze werkzaamheden met de pin te betalen.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden, riool lekkage,  klussen aan de riolering of wilt u een compleet nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Veelgestelde vragen in Den Bosch

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping in Den Bosch maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is 79,95 euro voor het eerste halfuur en vervolgens 22,50 euro per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan 79,95 euro.

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

Onze klantervaringen zijn te lezen op onze reviews pagina. Daarnaast zijn reviews te vinden bij onze bedrijfspagina op Google.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt een groot deel van Noord-Brabant.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!