Loodgieter in Hardenberg

Onze monteur is altijd in de buurt van Hardenberg

WazoRiool opereert met servicemonteurs vanuit verschillende locaties. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Hardenberg!

Bel ons op 0523 72 59 00 of laat een terugbelverzoek achter.

Verstoppingen 

Wij hebben ons gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van vakkundige loodgieters helpt u snel van uw problemen af.

Ondergelopen ruimtes 

Heeft u wateroverlast? Dit probleem kunnen wij voor u verhelpen. Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen waardoor uw kelder of kruipruimte kan vollopen met water. Zoals een breuk in de riolering die in de kruipruimte ligt, zware regenval, een lekke dakgoot, een lek in een buitenleiding, een hoge grondwaterstand. Naast het leegzuigen van de ondergelopen ruimte is het natuurlijk belangrijk om de oorzaak te achterhalen. WazoRiool bedenkt ook oplossingen waarbij wateroverlast in de toekomst voorkomen kan worden.

Tarieven

Het tarief voor onze loodgieters is €79,95 voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Hardenberg, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten €22,50 per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Herstellen van breuk riool en leegzuigen kruipruimte in Hardenberg

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Dan kunt u bij ons terecht, ook als u buiten ons calamiteiten werkgebied gevestigd bent.

 

 

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!