Loodgieter in Zwolle

Loodgieter in Zwolle

Wij hebben altijd loodgieters beschikbaar in de omgeving van Zwolle.

Heeft u last van een verstopt riool, verstopte wc of een lekkage? Onze loodgieters zijn altijd in de buurt van Zwolle. WazoRiool beschikt namelijk over ervaren personeel in verschillende regio’s in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Er bevindt zich altijd wel een lootgieter in Kamperpoort, Stadshagen, Berkum, Windesheim of in de binnenstad. Wij zijn dus altijd in de buurt om het probleem snel op te lossen. Neem contact op met onze Loodgieters in Zwolle op 0387 20 09 09 of laat een terugbelverzoek achter. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Verstoppingen

WazoRiool is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van leidingen. Of het nou om een verstopt riool, verstopte gootsteen of verstopte wc gaat, WazoRiool lost het voor u op. WazoRiool heeft voor elk probleem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In Zwolle kunnen onze loodgieters u onder andere helpen met de volgende problemen:

  • WC ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen
  • Riool ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen
  • Sanibroyeur ontstoppen
  • Rioolvliegjes bestrijden
  • En nog veel meer

 

U kunt bij ons terecht voor lekkages en verstoppingen. Bekijk onze complete dienstverlening hier of neem contact met ons op voor andere vragen of meer informatie.

Tarieven

Het tarief voor onze loodgieters is €79,95 voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Zwolle, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten €22,50 per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Aanleggen van een riool of IBA systeem of groot onderhoud?

Wilt u een riool of IBA systeem laten aanleggen? Heeft u onderhoudswerkzaamheden? Of heeft u stankoverlast? Ook daar kunnen wij u mee helpen.  Neem contact met ons op via ons contact formulier of bel ons op 050 205 2957.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!