Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik apparatuur
  • Mobiel pinnen

Preventief rioolonderhoud

Gelukkig hoeft u er niet dagelijks bij stil te staan, maar een verstopping geeft veel ergernis. Wanneer u dat niet zo ver wilt laten komen, belt u ons dan voor preventief rioolonderhoud. Op deze manier kunnen wij eventuele problemen aan uw riool vroegtijdig signaleren en verhelpen.

Met preventief rioolonderhoud of te wel preventieve reiniging wordt niet alleen het reinigen van het leidingstelsel bedoeld, maar ook het aantonen door middel van een riool camera inspectie wat de technische staat is van uw leidingstelsel. Met deze techniek brengen wij uw rioleringsstelsel in beeld en nemen wij de beelden op via een usb stick, Sd kaart of branden wij desgewenst een CD-rom. Op deze manier kunt u de beelden gebruiken in een overleg of zelfs in een rechtszaak.

U moet er immers niet aan denken dat u bij een vol restaurant te maken krijgt met een verstopping of dat uw onderneming vol in bedrijf is en stil gelegd moet worden.

Verstoppingen vinden altijd plaats op de momenten dat het niet uitkomt. (Uw auto krijgt immers toch ook jaarlijks onderhoud).

Afzetting van kalk, vet- en zeepresten zijn veel voorkomend als oorzaak van een verstopping, met name bij rioolstelsels die doorlopend belast worden in bijvoorbeeld bedrijven, horecagelegenheden en bewonerscomplexen. Uiteraard ook bij woningen in eigen bezit even als van woningbouwverenigingen en verenigingen van huiseigenaren.

Wij zijn in het bezit van een spuit/zuig combinatie waardoor wij het vuil dat loskomt direct weg zuigen, in plaats van het verplaatsen van het los gespoten vuil naar een andere plek, waardoor kans op een nieuwe verstopping groot is.

Standleidingen in appartementencomplexen en andere hoogbouw dienen periodiek gereinigd te worden en preventieve controle van het complete rioleringssysteem is een absolute noodzaak.

Vet (putten) vereisen ook het juiste en uiteraard ook preventief onderhoudt. Deze dienst maakt ook onderdeel uit van het dienstenoverzicht van WazoRiool.

Meestal worden deze activiteiten contractueel overeengekomen, neem hiervoor contact met ons op. wij bieden u dan een vrijblijvende offerte.

Preventief rioolonderhoud uitvoeren?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!