Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Dakgoot reinigen

Jaarlijks stroomt via de dakgoot een enorme hoeveelheid regenwater. Als uw dakgoot en de hemelwaterafvoer verstopt raken kan het regenwater niet goed wegstromen. Veel voorkomende oorzaken zijn afgevallen bladeren, takjes en vuil in combinatie met slecht onderhoud. Als het regenwater onvoldoende wordt afgevoerd ontstaat lekkage met vaak inpandige waterschade en worden muren aangetast. Uiteraard zit u niet te wachten op een lekkend dak, waterschade of een kapotte dakgoot. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Zorg er dus voor dat uw regenwaterafvoer en dakgoten schoon blijven, waardoor regenwater vrij de regenpijp in kan stromen en lekkage wordt voorkomen. WazoRiool reinigt dakgoten, zowel bij laagbouw als bij hoogbouw.

Reparatie of vervangen van uw dakgoot

Goten kunnen door het gewicht van opgehoopt vuil en water dat blijft staan afbreken of scheuren, waardoor schade aan uw dak en muren kan ontstaan. Voor reparaties of vernieuwing van uw dakgoot werkt WazoRiool samen met betrouwbare en vakkundige partners. Graag brengen wij u met hen in contact.

Reinigen, repareren van uw dakgoot en/of hemelwaterafvoer?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!