Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Riool verstopt

Een riool verstopt doordat de afvoer van afvalwater op het rioleringssysteem wordt geblokkeerd door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld vet-, voedsel- en zeepresten. Maar ook door het verzakken of scheuren van leidingen. Soms is het systeem verkeerd aangelegd. Uw toilet, keuken, badkamer, maar ook uw hemelwaterafvoer en putjes zijn allemaal met een eigen afvoer aangesloten op een centraal rioleringssysteem dat op het riool is aangesloten. In elk rioleringssysteem kan op een gegeven moment een verstopping ontstaan. WazoRiool helpt u graag om binnen de kortste keren weer vrijuit van uw sanitair gebruik te kunnen maken.

Lees hier verder over rioolverstoppingen

Toilet verstopt

De verstopping van het toilet is een veel voorkomende storing met verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is dat de afvoer van het toilet verstopt is geraakt door een opeenhoping van toiletdoekjes, tampons en maandverband die zijn doorgespoeld. Vaak is dit probleem goed te verhelpen met een elektrische veer.

Lees hier verder over toiletverstoppingen

Wastafel-, douche- of badafvoer verstopt

Uw wastafel-, douche- of badafvoer is verstopt als het afvalwater niet of te langzaam wegloopt. Geen probleem, u kunt deze afvoeren meestal gemakkelijk zelf ontstoppen door de sifon te reinigen. Soms kan het ontstoppen van een verstopte afvoer echter behoorlijk lastig en hardnekkig zijn als de verstopping zich heeft vastgezet in uw afvoer.

Lees hier verder over wastafel-, douche en badafvoerverstoppingen

Gootsteen verstopt

Een verstopte gootsteen overkomt iedereen wel eens. De gootsteen in de keuken is immers een intensief gebruikte werkplek. Door restanten van voedingsmiddelen, vet en zeep slibt de gootsteenafvoer dicht. De diameter wordt hierdoor kleiner, waardoor uw afvalwater langzaam of onvoldoende wegstroomt. Uiteindelijk ontstaat dan een verstopping. De kans is groot dat de sifon is verstopt. Door regelmatig, preventief onderhoud d.m.v. het loshalen en schoonmaken van de sifon kunnen problemen worden voorkomen.

Lees hier verder over gootsteen verstoppingen

Hemelwaterafvoer verstopt

De extreme regenval van de laatste jaren belast de hemelwaterafvoer extreem. Wanneer deze niet meer naar behoren functioneert, kunnen de gevolgen desastreus zijn. In Nederland valt behoorlijk veel regen en als uw hemelwaterafvoer verstopt raakt kan dit voor veel wateroverlast zorgen. Via de dakgoot stroomt jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid regenwater via uw regenpijp in het riool. Als het systeem van hemelwaterafvoer onderbroken wordt als uw regenpijp verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren en vuil, zoekt het regenwater een andere weg.

Lees hier verder over hemelwaterafvoerverstoppingen

Professioneel ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!