Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Hemelwaterafvoer verstopt

De extreme regenval van de laatste jaren belast de hemelwaterafvoer extreem. Wanneer deze niet meer naar behoren functioneert, kunnen de gevolgen desastreus zijn. In Nederland valt behoorlijk veel regen en als uw hemelwaterafvoer verstopt raakt kan dit voor veel wateroverlast zorgen. Via de dakgoot stroomt jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid regenwater via uw regenpijp in het riool. Als het systeem van hemelwaterafvoer onderbroken wordt als uw regenpijp verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren en vuil, zoekt het regenwater een andere weg.

Het hemelwater zal dan langs uw muren of via de overlopende dakgoot naar binnen dringen, waardoor u last krijgt van lekkage. Aantasting van uw muren en houten vloerbalken vindt al reeds binnen enkele weken plaats. Een lekkage aan het dak heeft kostbare gevolgen. Stucwerk op muren en ook vloerbedekking beschadigen onherstelbaar door kringen of schimmels. Bij langdurige vochtinwerking ontstaat houtrot wanneer het hout langdurig wordt blootgesteld aan vochtinwerking.

Laat uw dakgoot regelmatig reinigen!

Met hogedruk reinigingsmachines maakt WazoRiool uw hemelwaterafvoer schoon om wateroverlast als gevolg van een niet goed functionerende hemelwaterafvoer voorkomen.

Professioneel uw hemelafvoer laten reinigen of ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!