Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Gootsteen verstopt

Een verstopte gootsteen overkomt iedereen wel eens. De gootsteen in de keuken is immers een intensief gebruikte werkplek. Door restanten van voedingsmiddelen, vet en zeep slibt de gootsteenafvoer dicht. De diameter wordt hierdoor kleiner, waardoor uw afvalwater langzaam of onvoldoende wegstroomt. Uiteindelijk ontstaat dan een verstopping. De kans is groot dat de sifon is verstopt. Door regelmatig, preventief onderhoud d.m.v. het loshalen en schoonmaken van de sifon kunnen problemen worden voorkomen.

Als na het reinigen van het sifon blijkt dat de verstopping zich verder in de keukenafvoer bevindt, wordt het tijd om het probleem professioneel aan te pakken. Onze monteurs zijn ervaren in het oplossen van problemen als een verstopte gootsteen. Al onze serviceauto’s zijn uitgerust met de modernste ontstoppingsgereedschappen. Uw gootsteen wordt vakkundig in de meeste gevallen ontstopt zonder hak- en breekwerk. Indien nodig zal onze monteur eerst met de rioolcamera de mate van vervuiling inspecteren. Na het schoonfrezen met bijvoorbeeld een roterende veer, kan de monteur opnieuw met de rioolcamera controleren of de reiniging effectief was.

Vaak plaatsen wij een ontstoppingsstuk om in de toekomst een gootsteenverstopping gemakkelijk te kunnen verhelpen. WazoRiool kan uw leidingen vanaf 32 mm. ook reinigen met waterdruk. Vanaf 40 mm. kunnen zelfs bochten worden genomen. Door de roterende spuitkop die met een hoog toerental ronddraait wordt het vuil verwijderd van de buiswand.

In de meeste gevallen voldoet een grondige reiniging van uw gootsteenafvoer om te ontstoppen. Tijdens de inspectie met een rioolcamera kan een breuk of verzakking worden geconstateerd. Wij maken in overleg met u graag een maatwerkofferte, met daarin alle herstelwerkzaamheden.

Professioneel uw gootsteen laten ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!