Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Riool verstopt

Een gemiddeld huishouden levert op jaarbasis tussen 100.000 en 135.000 liter afvalwater af. Dit afvalwater bestaat uit een mix van uitwerpselen, vetten, chemische producten en ander vast materiaal dat via het riool wordt afgevoerd. De kans dat op den duur een verstopping van het afvoersysteem kan optreden is bij dergelijke hoeveelheden afvalwater dat moet worden afgevoerd erg groot. De afvoer verstopt, waardoor normaal gebruik van toilet, keuken, wasbak en douche niet meer mogelijk is. Dan moet de afvoer ontstopt worden om het afvalwater vrij af te kunnen voeren.

Als uw riool is verstopt en u wilt er zeker van zijn dat het probleem adequaat en professioneel wordt aangepakt en opgelost, bel dan WazoRiool. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen en reinigen van rioleringssystemen en/of afvoerleidingen. Onze vakkundige monteurs maken gebruik van modern materieel voor het beste resultaat.

Een verstopt riool, hoe ontstaat dat?

Een riool verstopt doordat de afvoer van afvalwater op het rioleringssysteem wordt geblokkeerd door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld vet-, voedsel- en zeepresten. Maar ook door het verzakken of scheuren van leidingen. Soms is het systeem verkeerd aangelegd. Uw toilet, keuken, badkamer, maar ook uw hemelwaterafvoer en putjes zijn allemaal met een eigen afvoer aangesloten op een centraal rioleringssysteem dat op het riool is aangesloten. In elk rioleringssysteem kan op een gegeven moment een verstopping ontstaan. WazoRiool helpt u graag om binnen de kortste keren weer vrijuit van uw sanitair gebruik te kunnen maken.

Zelf uw riool ontstoppen?

Natuurlijk zijn talloze middeltjes te koop om uw afvoeren te ontstoppen. Gebruik bij voorkeur geen vloeibare ontstoppingsmiddelen. Deze tasten uw leidingen aan en kunnen ernstige schade toebrengen aan uw rioleringssysteem.

Professioneel uw riool ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!