Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Wastafel-, douche- of badafvoer verstopt

Uw wastafel-, douche- of badafvoer is verstopt als het afvalwater niet of te langzaam wegloopt. Geen probleem, u kunt deze afvoeren meestal gemakkelijk zelf ontstoppen door de sifon te reinigen. Soms kan het ontstoppen van een verstopte afvoer echter behoorlijk lastig en hardnekkig zijn als de verstopping zich heeft vastgezet in uw afvoer.

Hoe raakt een afvoer verstopt?

Bij gebruik van uw wastafel en bij het douchen of baden verliest u haren. Bijvoorbeeld bij het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep en haartjes. Dit wordt weggespoeld door de afvoer van de wastafel. Als deze resten worden weggespoeld met koud of lauwwarm water dan is de kans groot dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer, waardoor uw afvoeren verstopt raken.

Maar uw afvoer raakt ook gemakkelijk verstopt door voorwerpen die per ongeluk in de afvoer verdwijnen, zoals haarspelden, haren, oorbellen, ragertjes, etc. Vaak blijven deze achter in het sifon. Ander vuil kan zich gedurende de tijd hechten aan deze voorwerpen en dit kan uiteindelijk leiden tot een forse verstopping. Om te voorkomen dat een dergelijke verstopping verder in uw afvoersysteem doordringt, moet een ontstopping altijd professioneel worden uitgevoerd. Een verstopping van uw afvoer komt nooit gelegen. Wij reinigen en ontstoppen de riolering van iedere diameter in de meeste gevallen zonder hak- en breekwerk.

Professioneel uw wastafel-, douche en bad laten ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!