Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Toilet verstopt

De verstopping van het toilet is een veel voorkomende storing met verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is dat de afvoer van het toilet verstopt is geraakt door een opeenhoping van toiletdoekjes, tampons en maandverband die zijn doorgespoeld. Vaak is dit probleem goed te verhelpen met een elektrische veer.

Een andere oorzaak waardoor uw toilet verstopt raakt is dat er te weinig spoeling is. Dit kan komen als uw stortbak te weinig water afgeeft of een toilet dat maar blijft doorlopen. Oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld kalkafzetting zijn of een niet goed functionerende vlotter.

Uw toilet kan ook verstopt zijn geraakt door bijvoorbeeld een verschoven riool- aansluiting of door wortels van struiken of bomen. Vaak is hier dan sprake van een steeds terugkerende toiletverstopping. Bij terugkerende verstoppingen bevindt het probleem zich meestal in een verder gelegen deel van het riool. Onze monteurs kunnen uw toilet vakkundig ontstoppen en hebben in de servicewagen alle apparatuur om een eerste indicatie vast te kunnen stellen. Desgewenst volgt direct daarop een vervolgonderzoek. Desgewenst kan In nauw overleg met u een meer uitgebreide rioolinspectie van het rioolsysteem worden uitgevoerd met behulp van een rioolcamera.

Camera inspectie

Onze monteurs hebben professionele rioolcamera’s tot hun beschikking om het rioleringssysteem uitvoerig te kunnen inspecteren. De toiletpot zal veelal tijdelijk worden verwijderd en vervolgens zal de rioolcamera in de leiding worden ingebracht. De exacte locatie van het rioolprobleem wordt vastgesteld met een zender en ontvanger die aan de camera zijn gekoppeld. Bovendien kan op deze manier de kwaliteit van de afvoer van het toilet worden onderzocht. Bij schade aan het riool kan desgewenst een afspraak worden gemaakt voor reparatie of vervanging van het probleemgebied.

Professioneel uw toilet laten ontstoppen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!