Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Deelrenovatie

Hierbij wordt de plaatselijke reparatie of renovatie van leidingen in (deel)lengtes van 0,3 tot ongeveer 5 meter in een keer uitgevoerd door middel van een glasvezelmat met koud uithardende 2 componenten hars. Met deze methode wordt een zo sterk mogelijke renovatie mogelijk gemaakt.

Kousrenovatie

Langere lengtes leidingen worden gerenoveerd en aan de binnenzijde glad gemaakt door een naaldviltkous toe te passen die kan worden versterkt met glasvezel, in combinatie met een warm uithardende 2 componenten hars. Met deze methode is het mogelijk om lengtes tot meer dan 100 meter in 1 dag te renoveren. Met warm water of stoom wordt de kous uitgehard. Met kousrenovatie kunnen ook 90˚ bochten gerenoveerd worden.

Inlaatrenovatie

Bij defecte aansluitingen, kapotte T- of Y stukken worden aansluitingen op de hoofdleiding gerenoveerd met een stuk inlaat met manchet of met een stuk inlaat met een stuk hoofdleiding. Hierdoor worden na de hoofdleidingrenovatie de aansluitingen waterdicht gemaakt. Bij inlaatrenovatie wordt voorgevormd glasvezelversterkt naaldviltmateriaal toegepast met meestal een koud uithardende hars.

Gratis visuele inspectie en vrijblijvende offerte

Geen renovatie van een riool is gelijk, daarom voeren wij van tevoren altijd een gratis visuele inspectie uit en maken wij een maatwerkofferte om later niet voor verrassingen komen te staan! Indien een grondige inspectie met de inzet van camera’s noodzakelijk is, zullen de kosten hiervan in rekening gebracht worden.

Vrijblijvende offerte voor reparatie, renovatie of aanleg van uw riool?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!