Reviews

Wij zijn zeer te spreken over Wazo! Nadat een diagnose werd gesteld van het probleem (een oude gresbuis welke niet was aangesloten op het systeem), hebben wij besloten de riolering compleet te laten vernieuwen. Dit is inmiddels naar volle tevredenheid gebeurd conform de offerte. De monteurs Gerzinus en Paul hebben vakwerk afgeleverd en zijn fijne mensen in de omgang. De klantenservice van dit bedrijf is gewoon goed!

Minke en Wally, Buitenpost

13/08/2020 10:59

Onze doucheafvoer zat verstopt, iets wat we zelf niet op konden lossen. WazoRiool gebeld en diezelfde dag kon er een monteur komen. Nette, vriendelijke deskundige jongeman, handelde snel en binnen een half uur was het opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij dat het water weer wegloopt. Nog beter dan het altijd deed. Bedankt! Bij een volgende keer bellen we zeker weer met WazoRiool.

C.M.Schudde

09/07/2020 12:32

Prima geregeld. Op tijd. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Redelijke prijs. Mocht de boel weer verstopt zitten dan bel ik weer.

Bert Klop

08/07/2020 19:19

Waardeloos. No cure no pay? Echt niet. Wij moesten €124 betalen voor wat haren uit een doucheputje halen. Camera inspectie kon later wel. Nogmaals gebeld en de eerste reactie was dat het geen garantie was. Camera inspectie kon nog wel maar dan moeste eerst de leiding opnieuw gereinigd worden. Bij elkaar al gauw €300. Ander bedrijf gevraagd die het probleem binnen een uur zonder camera inspectie kon oplossen. Was veel goedkoper en de camera inspectie zat als die nodig was bij de prijs in. Ik begrijp niet dat hier alleen maar positieve reacties te lezen zijn. Als je dit bedrijf Googled zijn de meeste reacties juist erg negatief. Nogal selectief wat er geplaatst wordt. Ik heb nog geprobeerd om mijn geld terug te krijgen maar dat kon ik vergeten. Ik voel me opgelicht door dit bedrijf.

Marcel Pots

27/06/2020 10:43

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Beste heer Pots. Bedankt voor uw recensie en we betreuren het dat u zich zo voelt. Tijdens ons bezoek is uw ontstopping verholpen. Helaas heeft u na afzienbare tijd weer last van een verstopping. Normaal gesproken geldt hierbij onze garantie. In dit geval geldt dit niet omdat uw woning beschikt over een IBA (individuele behandeling afvalwater) waarbij meer komt kijken dan alleen een leiding. U heeft ons dit van te voren niet gemeld. Tijdens het contact dat u heeft gehad met onze klantenservice, hebben wij onze garantieregeling ook uitgelegd. Mocht u hier onduidelijkheden over hebben dan willen wij u dit graag nogmaals telefonisch of per e-mail uitleggen.
ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst! Snel, vakkundig, vriendelijk en correct.

P. van Herwaarden

21/06/2020 18:15

Wat een super verrassing als je thuis komt van je werk en de oprit is opnieuw bestraat wat verzakt was! Wat een service en afwikkeling, redelijk overdonderd, hier kunnen vele bedrijven van leren. We waren al zeer tevreden vorig jaar toen er een nieuwe rioolbuis + erf afscheidingsputje geplaatst werd, dit alles onder professionele en vakbekwame mensen. Nogmaals, alles ziet er weer strak uit, en zal zeker WAZO aanbevelen aan vrienden en bekenden. Veel succes met uw bedrijf, aan klantvriendelijkheid zal dit zeker niet liggen!

Erik

20/05/2020 17:11

Bepaalde zaken moet je gewoon aan professionals overlaten! Zo ook de riolering. Afgelopen vrijdag was Jeroen hier en alles goed gereinigd tiptop achtergelaten. Op eigen verzoek vandaag ook nog een ander stuk laten reinigen. Jeroen is wat je noemt een echte vakman! En wazo staat inmiddels in ons adressenlijst!

Wiejanda

06/05/2020 10:06

Op een keurig nette manier onze riool verstopping verholpen. Vriendelijke monteur

Willem

01/05/2020 15:18

Monteur Peters heeft onze Sani Broyeur vakkundig gerepareerd, storing opgezocht en voor de reparatie duidelijk uitgelegd wat de herstel kosten waren. Dus zeer tevreden!!

Tenge

15/04/2020 16:59

Monteur Jeroen heeft verschillende afvoeren ontstopt. Dit is gebeurd op een zeer professionele, efficiënte en vriendelijke wijze. De werkplek werd keurig schoon achter gelaten. Ik ben heel erg tevreden. Ik zou echt niet weten hoe en wat beter zou kunnen.

E. Slagman Uchtman

01/04/2020 16:20

De monteur heeft na onze voorbereiding de leiding goed ZEEP vrij gemaakt. Er zat voor ruim 30 jaar waspoeder resten in de leiding. Dit is vakkundig verholpen en ondanks dat het laat was voor de monteur en aan eten toe was, bleef hij rustig zijn werkzaamheden verrichten en het probleem verhelpen. Dus wij zijn weer blij !!

Rob & Anita

01/04/2020 09:31

Vandaag kwam jullie firma, Jordy, bij mij voor een verstopt riool. Rustig alles uitgelegd, goed gewerkt, gelukkig kon het vanaf een put bij de weg. Bijzonder aardige en meedenkende jongen. Nu heel opgelucht en voor mij beslist geen ander bedrijf meer. Bedankt!

Mariette Jong de

19/03/2020 13:10

Ronald verraste mij met zijn vasthoudendheid om mijn probleem met een verstopte hemelwaterafvoer op te lossen. Het werd een flinke klus. Mijn complimenten voor je inzet.

klaasje

15/03/2020 15:26

Ook hier een tevreden klant. Waren er al na 1,5 uur op vrijdagmiddag. Ik las bij deze reviews al dat Danny goed werk leverende, en dat was bij ons ook zo. Volgende keer bel ik jullie weer. Thnx

Bas van de Camp

13/03/2020 17:57

Konden dezelfde dag nog. Snel en vakkundig. Binnen half uur alles loopt weer. Aan te bevelen en goede prijs/kwaliteit. Ik weet wie ik volgende keer moet bellen. Fijn waren de tips om de overloop bak zelf te onderhouden. Top!!

john VAN DER Stel

12/03/2020 16:40

Verstoppingen in de hele regio, dus heel druk bij Wazo. Afspraken liepen uit, maar Danny kwam toch nog om 19.00 uur. Via de kruipruimte (met grondwater en klei), Binnen een uur alles ontstopt en opgeruimd. Topservice. Bedankt.

Peter vd Raad

12/03/2020 10:05

Kevin was hier topgozer vakkundig problemen met mijn riool opgelost. Wazo bedankt!!

G. Rozeboom

05/03/2020 17:06

Na een melding van een verstopping van diverse afvoeren, douche, keuken, wasbak in de woning van onze zoon kwam WazoRiool snel. Een in omgang zeer prettige ervaren en deskundige monteur Jeroen heeft het probleem opgelost. Onze zoon en wij zijn zeer tevreden over deze monteur en het bedrijf WazoRiool voor de correcte afhandeling. Nogmaals willen wij monteur Jeroen complimenteren voor het goede werk dat hij heeft verricht.

Fam. Westerhof

03/03/2020 14:18

Gisteren, 27 februari 2020 WazoRiool bij mij thuis verstopping verholpen. Zeer vakkundig, netjes en ook eerlijk advies. Ook nog camera-inspectie laten doen en dat heeft er voor gezorgd dat we nu de oorzaak beter in kaart kunnen brengen en actie kunnen ondernemen richting Gemeente daar er nog een oude verzakte riolering ligt die dit probleem veroorzaakt. alles nu op beeld. De goede reviews zijn zeer terecht en zal zeker reclame maken. Dennie nogmaals bedankt voor de goede service!

Caroline

28/02/2020 16:51

Zondagavond 16 februari riool verstopt, wat een rot moment, wachten tot morgenvroeg, werkende was- en vaatwasmachine uitgezet, maar dan bemerk je dat een niet lopende riool toch echt voor veel meer overlast zorgt. Het probleem kan echt niet wachten tot morgen, kwam op de site van WazoRiool terecht, storingsnummer gebeld en wordt hierna correct te woord gestaan en even later teruggebeld, volgens afspraak verschijnt de man van Wazo om 21.45 uur, na een uur is de klus geklaard en dat op de zondagavond. Ben tevreden over de hulp en de prijs, prima geholpen!

Bert Gritter

22/02/2020 10:40

Na een eerste keer ontstoppen van het riool toch nog weer een verstopping. Dit werd in tweede instantie keurig opgelost , en onder garantie. Prachtige camerabeelden gezien van het afvoersysteem, ook dat nog eens. Vakkundig, professioneel bedrijf, duidelijke uitleg over garantieregeling, geen gezeur.

Chris Lucassen

20/02/2020 09:07

Vorig jaar dit bedrijf ingeschakeld omdat de afvoer van onze douche verstopt was. De monteur had het binnen een half uur gefikst. Wij tevreden. We kregen een normale rekening met een eerlijke prijs.

Erik

24/01/2020 16:43

nadat de eerste monteur het niet voor elkaar kreeg lukte het Guillermo wel en dan ben je superblij toch? want wat is een mens zonder een goede afvoer in de keuken ook nog tijdens de feestdagen. dankjewel Guillermo!

josé van weerdenburg

20/01/2020 14:08

Ronald van WazoRiool was binnen 2 uur ter plaatse toen onze afvoer verstopt was. Het klusje was in 10 minuten geklaard, maar bij wijze van extra service heeft hij ook nog de afvoer gefreesd. We zijn erg tevreden.

Piet Zaagman

29/11/2019 08:58

Keuken afvoer verstopt. Martin heeft zeer professioneel en vriendelijk de verstopping verholpen.

D

27/11/2019 22:17

Vanmorgen het probleem met de riolering opgelost. Zeer klantvriendelijk ervaring gehad met dit bedrijf. Alles naar tevredenheid opgelost. Monteur Ronald mag graag terugkomen wanneer er weer eens een probleem is.

Piet Helmholt

26/11/2019 17:49

Defect T stuk in rioolafvoerbuis is snel en vakkundig gerepareerd. Montageplaats was moeilijk bereikbaar maar de lenige monteurs kunnen in en door kleine openingen. Erg prettig in de omgang. Ook de (telefonische) contacten met Wazo Kolham verliepen erg zorgvuldig . De kosten vielen erg mee. Douwe Schaafsma

douwe schaafsma

13/11/2019 19:34

We hadden een verstopt riool. Is dezelfde dag nog verholpen. Omdat het riool onder de voortuin kapot was, is het daarna hersteld. De zeer correcte medewerkers van WAZO riool hebben onze mooie bloemtuin na afloop volledig in ere hersteld. Een 10 voor WAZO

Abraham van der Wal

05/11/2019 16:46

Vanochtend nam ik contact op met Wazoriool en een klein half uur later kwam monteur Jeroen al langs. Een monteur die prettig in de omgang is en kundig en professioneel handelt. Het probleem is naar mijn inziens goed opgelost voor een eerlijke prijs. Twee duimen omhoog.

Fam. Couperus

31/10/2019 09:42

Wij hebben een gezellig restaurant in hartje Leeuwarden. In het weekend is het smoordruk en we hadden toen een probleem met onze vetput. Eigenlijk was het al zover dat we er direct iets aan moesten doen. WazoRiool heeft onze vetput leeggezogen waardoor wij verder konden met het runnen van ons restaurant. Erg dankbaar en blij dat zij op zaterdag zo snel aanwezig konden zijn. Bedankt!

Muriël Plantinga

27/09/2019 14:22

Bij ons stonk het enorm op de gang. Bij de badkamer kwamen er gekke vliegjes uit de afvoer. We hebben WazoRiool laten komen om te onderzoeken hoe dit nou kan. Het bleek dat een afvoerpijp lekte en dat er daardoor viezigheid in de kruipruimte was ontstaan. WazoRiool heeft dit schoongemaakt en de afvoerspijp hersteld. We hebben nu geen last meer van stank en vieze rioolvliegjes. Top service en ook mooi dat ze ons dezelfde dag nog konden helpen.

Vera de Groot

27/09/2019 14:22

WazoRiool was binnen 2 uur bij mij en loste het probleem direct op. Via camerainspectie kwamen wij erachter dat er een wortel door de leiding gegroeid was. De kosten heb ik daardoor kunnen declareren bij de woningbouw! Helemaal top en fijn dat ik nu weer naar het toilet kan.

Lucas van Zandvoort

27/09/2019 14:22

Wat vindt u van onze dienstverlening? Laat het ons weten.

Uw naam, review en het aantal sterren wat u ons geeft wordt gepubliceerd op deze pagina. Uw e-mailadres wordt niet getoond. Wij vragen dit om eventueel contact met u te kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw review.

Hoeveel sterren wilt u ons geven?

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!