Reviews

Geholpen door Ronald, een echte topper. Probleem verholpen met goede uitleg om problemen in de toekomst te voorkomen. Was zelfs bereid om er na werktijd nog over te appen! Je merkte aan Ronald dat hij de verstopping heel spijtig voor ons vond.

Janse

11/05/2021 19:43

Jeroen heeft de boel bij ons ontstopt en was snel, kundig en vriendelijk, ook de service aan de telefoon beviel goed, een verademing om door mensen geholpen te worden die doen wat ze zeggen !

Acsijtsma

04/05/2021 19:24

Vlot en super geholpen s'avonds bij een verstopping en vlot een nieuwe afspraak voor inspectie. Zelfs bij inspectie zonder nieuwe afspraak volledige reiniging van het gehele riool en vlot ook oorzaak gevonden toppers. Met dank aan Jordi en Ronald!

Mw. Boon

19/04/2021 16:55

Onlangs is WAZO bij ons langs geweest( 30-03-2021) voor het ontstoppen van de riolering. Op de vraag of leidingwater mocht worden afgetapt van onze buitenkraan hebben wij dit toegestaan. Toen de rekening werd opgemaakt bleek dat de ontstopping drie minuten langer had geduurd. Dit werd in rekening gebracht als een extra kwartier. Dit ondanks een half uur gratis water werd geleverd. Dit getuigt niet als service en wij hebben besloten in de toekomst geen gebruik meer te maken van WAZO. H. Snijders. Sappemeer.

H. Snijders

15/04/2021 17:24

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Beste heer Snijders, hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u dit slechts met 1 ster beoordeeld en dit tezamen beoordeeld met het gebruikte water. Na overleg met de monteur die bij u ter plaatse is geweest kunnen wij u laten weten dat het riool dusdanig dicht zat dat de watervoorraad in de auto al snel was opgebruikt. Dan is de keus snel gemaakt om (indien mogelijk) uw waterkraan te gebruiken ipv tanken uit het oppervlaktewater. Dit zou namelijk onnodige tijd en dus ook kosten met zich meebrengen. Onze monteur heeft gekozen voor de voordeligste oplossing voor u en dat is uw waterkraan gebruiken. Wij hopen dat u desondanks bij een volgend probleem (wat we natuurlijk niet hopen) contact met ons opneemt. Met vriendelijke groet, Het WazoRiool Team.
Slecht.bedrijf had lekkages in de kelder en ze hebben nieuw riolering aangelegd. En dik betaalt en nog steeds water in de kelder .voor de 2keer moesten ze weer terug vroegen ze weer geld echt waardeloos bedrijf zal niemand deze bedrijf aan praten .heeft mij meer geld gekost dan werkzaamheden verbeteren slechte bedrijd

Aafke steinfelder

12/04/2021 21:33

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Beste mevrouw Steinfelder, wij hebben ons systeem geraadpleegd en uw naam komt niet voor in ons systeem. Wanneer wij uw mail adres bekijken dan is dit een adres die niet bestaat. Weet u zeker dat WazoRiool bij u is geweest? Wij zouden het waarderen wanneer u contact met ons opneemt. Met vriendelijke groet het WazoRiool Team.
Wazoriool loste professioneel een complex probleem bij mij op. De haperende afvoer van wc, vaatwasser, badkamer bleek één oorzaak te hebben: jarenlange vetklontering op een lastig te bereiken plaats. Ik kon het zelf constateren door mee te kijken met de camerainspectie. Wat een opluchting.

smits

31/03/2021 10:43

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat u tevreden bent.
Rioolverstopping vanwege zand in de leiding. Wazo gebeld om met camera te kijken waar rioolbuis stuk is. Monteur Martin kwam op afgesproken tijdstip, was zeer correct en had de breuk vlot gevonden. Voor de zekerheid de buis tot aan de toiletten geïnspecteerd en omdat er nog tijd genoeg was ook nog de rioolbuis naar de woning bekeken. Prijs zoals afgesproken. Tevreden klant!

Camping Holmhoeve

23/03/2021 19:58

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u tevreden bent.
Na een verstopping te hebben die een lek veroorzaakte wazoriool gebeld, volgende dag stond Ronald keurig op tijd voor de deur en heeft binnen 30 minuten de klus efficiënt en professioneel opgelost. Geen verborgen kosten en weer een lopende gootsteen!

Jesse

18/03/2021 16:33

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat u tevreden bent.
Goed werk, vriendelijk, correct, vakkundig Dennie kwam precies op de afgesproken tijd aanrijden en had na een uur de (aanzienlijke) verstopping vakkundig opgelost. Daarvoor had ik al 2 monteurs van een andere loodgietersfirma langs gehad en die waren er niet in geslaagd het verstoppingsprobleem op te lossen. Mocht ik in de toekomst nog eens een rioolprobleem hebben dan zal ik zeker weer Wazoriool bellen.

Marc Hendriks

01/03/2021 20:52

Een paar weken geleden een monteur van Wazoriool langs geweest voor ontstopping keukenafvoer. Na meer dan 3 uur bezig te zijn geweest was de verstopping blijkbaar eindelijk opgelost want de gootsteen liep weer door. Fikse rekening (meer dan € 400,-) maar ja verstopping was eindelijk verleden tijd dachten wij. Volgende dag weer kompleet verstopt. Diezelfde dag (op zaterdag) meteen gemeld via de website maar geen enkele reactie hierop. De maandag daarop gebeld en toen werd mij verteld dat ik geen garantie had. Krijg je een verhaal van de bedrijfsleider dat er een probleem is met de afvoerleidingen en er teveel bochten in zouden zitten waardoor de monteur niet goed bij de verstopping kon. Meteen in het begin heeft de monteur wel eerst naar de leidingen onder de vloer gekeken! Is daarna meer dan 3 uur bezig geweest en heeft de verstopping dus naar later bleek zeer tijdelijk opgelost. Ik heb volgens wazoriool geen recht op (gedeeltelijke) teruggave van het betaalde bedrag. Hoezo No cure No pay en 6 maanden garantie waarmee ze zo pronken op de website ? Kortom waardeloos!

Meindert Donker / Assen

10/01/2021 14:32

In 1e instantie rioolbuis vervangen. Prima werk door Jordy. alleen na het stijgen van het grondwater een paar maanden later, kwam er water binnen. Na ons beklag gedaan te hebben, werd er door Wazo riool meegedacht en is het nu verholpen. Hopelijk blijft nu het water buiten. Dank voor het meedenken.

Adrie Westerhuis

08/01/2021 16:05

Snelle service, vriendelijke vakkundige loodgieter, liet het ook netjes achter. Ook geen extra kosten. Kortom, prima

Rob Dijkstra

26/11/2020 21:51

Afgelopen dinsdag ben ik goed geholpen door Jordy. Binnen het halfuur was de verstopping verholpen (en kreeg ik goed advies), waardoor ik voor de vermelde vanaf prijs klaar was!

Gerrit de Haas

11/11/2020 17:21

Een laag (erg) stinkend rioolwater in de kruipruimte door gebroken afvoerbuis. Probleem binnen 20(!) uur na het eerste telefonisch contact verholpen! Prima dienstverlening tegen een heel schappelijke prijs.

Rens Bijma

04/11/2020 14:15

Paar weken geleden een flinke verstopping gehad. Op woensdag een medewerker van Wazo langs geweest en die heeft een 16mtr lange draad door het riool getrokken. Twee dgn geen last gehad vd verstopping, daarna alles compleet verstopt. Wederom Wazo gebeld en die zijn weer langs gekomen. Nu middels camera inspectie en hoge druk ons riool goed ontstopt. Het geld vd eerste reiniging is van deze tweede rekening af getrokken! Super. Zeer professionele jonge man! En alles weer super netjes achter gelaten. Zeer tevreden!

Wim

31/10/2020 16:35

Ons riool was verstopt zodat het water over de wc pot liep. Er zat een prop wc papier in de buis. Ook was de deksel van de ontstop opening kapot gegaan. De monteur was kundig en vertelde wat hij er aan zou doen. Een nieuwe deksel had hij bij zich en met een geweldige hogedruk slang spoot hij de rioolbuis schoon. Ik zal mijn vrienden en familie vertellen over onze goede ervaring met WazoRiool. Vriendelijk bedankt.

Jan

14/10/2020 19:23

Door grondverzakking was de rioolafvoerbuis geknakt en daardoor verstopt. Jeroen en Paul gingen direct voortvarend te werk en hebben in eerste instantie de verstopping opgeheven zodat we weer konden douchen en plassen. De volgende dag een nieuw stuk rioolbuis gemonteerd. Harde werkers, plezierig in de omgang en na afloop alles netjes achtergelaten. Bedankt!

Sytse, Groningen

22/09/2020 13:50

Vanmiddag monteur Ronald van Wazo Riool op visite gehad om een hardnekkige verstopping te verhelpen. Ben altijd heel kritisch Maar wat een vakman. Keurige uitleg gegeven van de werkzaamheden die hij ging uitvoeren. En de verstopping op een uitstekende wijze verholpen. Klantvriendelijkheid ten top. Een voorbeeld hoe je met klanten moet omgaan . Voor mij dus een dikke 5 sterren.

R. Postma

18/09/2020 16:02

Wij zijn zeer te spreken over Wazo! Nadat een diagnose werd gesteld van het probleem (een oude gresbuis welke niet was aangesloten op het systeem), hebben wij besloten de riolering compleet te laten vernieuwen. Dit is inmiddels naar volle tevredenheid gebeurd conform de offerte. De monteurs Gerzinus en Paul hebben vakwerk afgeleverd en zijn fijne mensen in de omgang. De klantenservice van dit bedrijf is gewoon goed!

Minke en Wally, Buitenpost

13/08/2020 10:59

Onze doucheafvoer zat verstopt, iets wat we zelf niet op konden lossen. WazoRiool gebeld en diezelfde dag kon er een monteur komen. Nette, vriendelijke deskundige jongeman, handelde snel en binnen een half uur was het opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij dat het water weer wegloopt. Nog beter dan het altijd deed. Bedankt! Bij een volgende keer bellen we zeker weer met WazoRiool.

C.M.Schudde

09/07/2020 12:32

Prima geregeld. Op tijd. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Redelijke prijs. Mocht de boel weer verstopt zitten dan bel ik weer.

Bert Klop

08/07/2020 19:19

Waardeloos. No cure no pay? Echt niet. Wij moesten €124 betalen voor wat haren uit een doucheputje halen. Camera inspectie kon later wel. Nogmaals gebeld en de eerste reactie was dat het geen garantie was. Camera inspectie kon nog wel maar dan moeste eerst de leiding opnieuw gereinigd worden. Bij elkaar al gauw €300. Ander bedrijf gevraagd die het probleem binnen een uur zonder camera inspectie kon oplossen. Was veel goedkoper en de camera inspectie zat als die nodig was bij de prijs in. Ik begrijp niet dat hier alleen maar positieve reacties te lezen zijn. Als je dit bedrijf Googled zijn de meeste reacties juist erg negatief. Nogal selectief wat er geplaatst wordt. Ik heb nog geprobeerd om mijn geld terug te krijgen maar dat kon ik vergeten. Ik voel me opgelicht door dit bedrijf.

Marcel Pots

27/06/2020 10:43

Reactie vanuit WazoRiool op bovenstaande recensie

Beste heer Pots. Bedankt voor uw recensie en we betreuren het dat u zich zo voelt. Tijdens ons bezoek is uw ontstopping verholpen. Helaas heeft u na afzienbare tijd weer last van een verstopping. Normaal gesproken geldt hierbij onze garantie. In dit geval geldt dit niet omdat uw woning beschikt over een IBA (individuele behandeling afvalwater) waarbij meer komt kijken dan alleen een leiding. U heeft ons dit van te voren niet gemeld. Tijdens het contact dat u heeft gehad met onze klantenservice, hebben wij onze garantieregeling ook uitgelegd. Mocht u hier onduidelijkheden over hebben dan willen wij u dit graag nogmaals telefonisch of per e-mail uitleggen.
ik ben zeer tevreden over de geleverde dienst! Snel, vakkundig, vriendelijk en correct.

P. van Herwaarden

21/06/2020 18:15

Wat een super verrassing als je thuis komt van je werk en de oprit is opnieuw bestraat wat verzakt was! Wat een service en afwikkeling, redelijk overdonderd, hier kunnen vele bedrijven van leren. We waren al zeer tevreden vorig jaar toen er een nieuwe rioolbuis + erf afscheidingsputje geplaatst werd, dit alles onder professionele en vakbekwame mensen. Nogmaals, alles ziet er weer strak uit, en zal zeker WAZO aanbevelen aan vrienden en bekenden. Veel succes met uw bedrijf, aan klantvriendelijkheid zal dit zeker niet liggen!

Erik

20/05/2020 17:11

Bepaalde zaken moet je gewoon aan professionals overlaten! Zo ook de riolering. Afgelopen vrijdag was Jeroen hier en alles goed gereinigd tiptop achtergelaten. Op eigen verzoek vandaag ook nog een ander stuk laten reinigen. Jeroen is wat je noemt een echte vakman! En wazo staat inmiddels in ons adressenlijst!

Wiejanda

06/05/2020 10:06

Op een keurig nette manier onze riool verstopping verholpen. Vriendelijke monteur

Willem

01/05/2020 15:18

Monteur Peters heeft onze Sani Broyeur vakkundig gerepareerd, storing opgezocht en voor de reparatie duidelijk uitgelegd wat de herstel kosten waren. Dus zeer tevreden!!

Tenge

15/04/2020 16:59

Monteur Jeroen heeft verschillende afvoeren ontstopt. Dit is gebeurd op een zeer professionele, efficiënte en vriendelijke wijze. De werkplek werd keurig schoon achter gelaten. Ik ben heel erg tevreden. Ik zou echt niet weten hoe en wat beter zou kunnen.

E. Slagman Uchtman

01/04/2020 16:20

De monteur heeft na onze voorbereiding de leiding goed ZEEP vrij gemaakt. Er zat voor ruim 30 jaar waspoeder resten in de leiding. Dit is vakkundig verholpen en ondanks dat het laat was voor de monteur en aan eten toe was, bleef hij rustig zijn werkzaamheden verrichten en het probleem verhelpen. Dus wij zijn weer blij !!

Rob & Anita

01/04/2020 09:31

Vandaag kwam jullie firma, Jordy, bij mij voor een verstopt riool. Rustig alles uitgelegd, goed gewerkt, gelukkig kon het vanaf een put bij de weg. Bijzonder aardige en meedenkende jongen. Nu heel opgelucht en voor mij beslist geen ander bedrijf meer. Bedankt!

Mariette Jong de

19/03/2020 13:10

Ronald verraste mij met zijn vasthoudendheid om mijn probleem met een verstopte hemelwaterafvoer op te lossen. Het werd een flinke klus. Mijn complimenten voor je inzet.

klaasje

15/03/2020 15:26

Ook hier een tevreden klant. Waren er al na 1,5 uur op vrijdagmiddag. Ik las bij deze reviews al dat Danny goed werk leverende, en dat was bij ons ook zo. Volgende keer bel ik jullie weer. Thnx

Bas van de Camp

13/03/2020 17:57

Konden dezelfde dag nog. Snel en vakkundig. Binnen half uur alles loopt weer. Aan te bevelen en goede prijs/kwaliteit. Ik weet wie ik volgende keer moet bellen. Fijn waren de tips om de overloop bak zelf te onderhouden. Top!!

john VAN DER Stel

12/03/2020 16:40

Verstoppingen in de hele regio, dus heel druk bij Wazo. Afspraken liepen uit, maar Danny kwam toch nog om 19.00 uur. Via de kruipruimte (met grondwater en klei), Binnen een uur alles ontstopt en opgeruimd. Topservice. Bedankt.

Peter vd Raad

12/03/2020 10:05

Kevin was hier topgozer vakkundig problemen met mijn riool opgelost. Wazo bedankt!!

G. Rozeboom

05/03/2020 17:06

Na een melding van een verstopping van diverse afvoeren, douche, keuken, wasbak in de woning van onze zoon kwam WazoRiool snel. Een in omgang zeer prettige ervaren en deskundige monteur Jeroen heeft het probleem opgelost. Onze zoon en wij zijn zeer tevreden over deze monteur en het bedrijf WazoRiool voor de correcte afhandeling. Nogmaals willen wij monteur Jeroen complimenteren voor het goede werk dat hij heeft verricht.

Fam. Westerhof

03/03/2020 14:18

Gisteren, 27 februari 2020 WazoRiool bij mij thuis verstopping verholpen. Zeer vakkundig, netjes en ook eerlijk advies. Ook nog camera-inspectie laten doen en dat heeft er voor gezorgd dat we nu de oorzaak beter in kaart kunnen brengen en actie kunnen ondernemen richting Gemeente daar er nog een oude verzakte riolering ligt die dit probleem veroorzaakt. alles nu op beeld. De goede reviews zijn zeer terecht en zal zeker reclame maken. Dennie nogmaals bedankt voor de goede service!

Caroline

28/02/2020 16:51

Zondagavond 16 februari riool verstopt, wat een rot moment, wachten tot morgenvroeg, werkende was- en vaatwasmachine uitgezet, maar dan bemerk je dat een niet lopende riool toch echt voor veel meer overlast zorgt. Het probleem kan echt niet wachten tot morgen, kwam op de site van WazoRiool terecht, storingsnummer gebeld en wordt hierna correct te woord gestaan en even later teruggebeld, volgens afspraak verschijnt de man van Wazo om 21.45 uur, na een uur is de klus geklaard en dat op de zondagavond. Ben tevreden over de hulp en de prijs, prima geholpen!

Bert Gritter

22/02/2020 10:40

Na een eerste keer ontstoppen van het riool toch nog weer een verstopping. Dit werd in tweede instantie keurig opgelost , en onder garantie. Prachtige camerabeelden gezien van het afvoersysteem, ook dat nog eens. Vakkundig, professioneel bedrijf, duidelijke uitleg over garantieregeling, geen gezeur.

Chris Lucassen

20/02/2020 09:07

Vorig jaar dit bedrijf ingeschakeld omdat de afvoer van onze douche verstopt was. De monteur had het binnen een half uur gefikst. Wij tevreden. We kregen een normale rekening met een eerlijke prijs.

Erik

24/01/2020 16:43

nadat de eerste monteur het niet voor elkaar kreeg lukte het Guillermo wel en dan ben je superblij toch? want wat is een mens zonder een goede afvoer in de keuken ook nog tijdens de feestdagen. dankjewel Guillermo!

josé van weerdenburg

20/01/2020 14:08

Ronald van WazoRiool was binnen 2 uur ter plaatse toen onze afvoer verstopt was. Het klusje was in 10 minuten geklaard, maar bij wijze van extra service heeft hij ook nog de afvoer gefreesd. We zijn erg tevreden.

Piet Zaagman

29/11/2019 08:58

Keuken afvoer verstopt. Martin heeft zeer professioneel en vriendelijk de verstopping verholpen.

D

27/11/2019 22:17

Vanmorgen het probleem met de riolering opgelost. Zeer klantvriendelijk ervaring gehad met dit bedrijf. Alles naar tevredenheid opgelost. Monteur Ronald mag graag terugkomen wanneer er weer eens een probleem is.

Piet Helmholt

26/11/2019 17:49

Defect T stuk in rioolafvoerbuis is snel en vakkundig gerepareerd. Montageplaats was moeilijk bereikbaar maar de lenige monteurs kunnen in en door kleine openingen. Erg prettig in de omgang. Ook de (telefonische) contacten met Wazo Kolham verliepen erg zorgvuldig . De kosten vielen erg mee. Douwe Schaafsma

douwe schaafsma

13/11/2019 19:34

We hadden een verstopt riool. Is dezelfde dag nog verholpen. Omdat het riool onder de voortuin kapot was, is het daarna hersteld. De zeer correcte medewerkers van WAZO riool hebben onze mooie bloemtuin na afloop volledig in ere hersteld. Een 10 voor WAZO

Abraham van der Wal

05/11/2019 16:46

Vanochtend nam ik contact op met Wazoriool en een klein half uur later kwam monteur Jeroen al langs. Een monteur die prettig in de omgang is en kundig en professioneel handelt. Het probleem is naar mijn inziens goed opgelost voor een eerlijke prijs. Twee duimen omhoog.

Fam. Couperus

31/10/2019 09:42

Wij hebben een gezellig restaurant in hartje Leeuwarden. In het weekend is het smoordruk en we hadden toen een probleem met onze vetput. Eigenlijk was het al zover dat we er direct iets aan moesten doen. WazoRiool heeft onze vetput leeggezogen waardoor wij verder konden met het runnen van ons restaurant. Erg dankbaar en blij dat zij op zaterdag zo snel aanwezig konden zijn. Bedankt!

Muriël Plantinga

27/09/2019 14:22

Bij ons stonk het enorm op de gang. Bij de badkamer kwamen er gekke vliegjes uit de afvoer. We hebben WazoRiool laten komen om te onderzoeken hoe dit nou kan. Het bleek dat een afvoerpijp lekte en dat er daardoor viezigheid in de kruipruimte was ontstaan. WazoRiool heeft dit schoongemaakt en de afvoerspijp hersteld. We hebben nu geen last meer van stank en vieze rioolvliegjes. Top service en ook mooi dat ze ons dezelfde dag nog konden helpen.

Vera de Groot

27/09/2019 14:22

WazoRiool was binnen 2 uur bij mij en loste het probleem direct op. Via camerainspectie kwamen wij erachter dat er een wortel door de leiding gegroeid was. De kosten heb ik daardoor kunnen declareren bij de woningbouw! Helemaal top en fijn dat ik nu weer naar het toilet kan.

Lucas van Zandvoort

27/09/2019 14:22

Wat vindt u van onze dienstverlening? Laat het ons weten.

Uw naam, review en het aantal sterren wat u ons geeft wordt gepubliceerd op deze pagina. Uw e-mailadres wordt niet getoond. Wij vragen dit om eventueel contact met u te kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw review.

Hoeveel sterren wilt u ons geven?

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!