Reviews

Ronald van WazoRiool was binnen 2 uur ter plaatse toen onze afvoer verstopt was. Het klusje was in 10 minuten geklaard, maar bij wijze van extra service heeft hij ook nog de afvoer gefreesd. We zijn erg tevreden.

Piet Zaagman

29/11/2019 08:58

Keuken afvoer verstopt. Martin heeft zeer professioneel en vriendelijk de verstopping verholpen.

D

27/11/2019 22:17

Vanmorgen het probleem met de riolering opgelost. Zeer klantvriendelijk ervaring gehad met dit bedrijf. Alles naar tevredenheid opgelost. Monteur Ronald mag graag terugkomen wanneer er weer eens een probleem is.

Piet Helmholt

26/11/2019 17:49

Defect T stuk in rioolafvoerbuis is snel en vakkundig gerepareerd. Montageplaats was moeilijk bereikbaar maar de lenige monteurs kunnen in en door kleine openingen. Erg prettig in de omgang. Ook de (telefonische) contacten met Wazo Kolham verliepen erg zorgvuldig . De kosten vielen erg mee. Douwe Schaafsma

douwe schaafsma

13/11/2019 19:34

We hadden een verstopt riool. Is dezelfde dag nog verholpen. Omdat het riool onder de voortuin kapot was, is het daarna hersteld. De zeer correcte medewerkers van WAZO riool hebben onze mooie bloemtuin na afloop volledig in ere hersteld. Een 10 voor WAZO

Abraham van der Wal

05/11/2019 16:46

Vanochtend nam ik contact op met Wazoriool en een klein half uur later kwam monteur Jeroen al langs. Een monteur die prettig in de omgang is en kundig en professioneel handelt. Het probleem is naar mijn inziens goed opgelost voor een eerlijke prijs. Twee duimen omhoog.

Fam. Couperus

31/10/2019 09:42

Wij hebben een gezellig restaurant in hartje Leeuwarden. In het weekend is het smoordruk en we hadden toen een probleem met onze vetput. Eigenlijk was het al zover dat we er direct iets aan moesten doen. WazoRiool heeft onze vetput leeggezogen waardoor wij verder konden met het runnen van ons restaurant. Erg dankbaar en blij dat zij op zaterdag zo snel aanwezig konden zijn. Bedankt!

Muriël Plantinga

27/09/2019 14:22

Bij ons stonk het enorm op de gang. Bij de badkamer kwamen er gekke vliegjes uit de afvoer. We hebben WazoRiool laten komen om te onderzoeken hoe dit nou kan. Het bleek dat een afvoerpijp lekte en dat er daardoor viezigheid in de kruipruimte was ontstaan. WazoRiool heeft dit schoongemaakt en de afvoerspijp hersteld. We hebben nu geen last meer van stank en vieze rioolvliegjes. Top service en ook mooi dat ze ons dezelfde dag nog konden helpen.

Vera de Groot

27/09/2019 14:22

WazoRiool was binnen 2 uur bij mij en loste het probleem direct op. Via camerainspectie kwamen wij erachter dat er een wortel door de leiding gegroeid was. De kosten heb ik daardoor kunnen declareren bij de woningbouw! Helemaal top en fijn dat ik nu weer naar het toilet kan.

Lucas van Zandvoort

27/09/2019 14:22

Wat vindt u van onze dienstverlening? Laat het ons weten.

Uw naam, review en het aantal sterren wat u ons geeft wordt gepubliceerd op deze pagina. Uw e-mailadres wordt niet getoond. Wij vragen dit om eventueel contact met u te kunnen opnemen indien wij vragen hebben over uw review.

Hoeveel sterren wilt u ons geven?

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!