Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • Opsporing lekkage m.b.v. onschadelijke rook
  • Hak en breekwerk niet direct noodzakelijk bij stankopsporing
  • Mobiel pinnen

Stank in huis

Stank is een vervelend probleem en levert altijd ongemak op. In veel gevallen wordt de stank veroorzaakt door het ontstaan van rioolgassen die in hoge concentraties gevaarlijk kunnen zijn. Gelukkig kunnen wij deze overlast in de meeste gevallen snel oplossen. In de loop der jaren ontstaat er slijtage aan uw rioolstelsel, hierdoor kunnen kleine scheurtjes in uw riolering ontstaan. WazoRiool beschikt over de juiste technische apparatuur en ervaring om uw probleem vast te leggen en op te lossen.

Opsporing van lekkages in uw riolering

Onze monteur kan door middel van een rookdetectie (ook wel neveldetectie genoemd) eenvoudig en gemakkelijk de oorzaak vastleggen. Wij spuiten onschadelijke en milieuvriendelijke rook in uw rioleringssysteem. Aangezien het riool een gesloten systeem is zal de rook tevoorschijn komen op de plaats waar het defect zit.

Aanvullende riool camera inspectie

Wij kunnen daarnaast een riool camera inspectie uitvoeren om het defect op beeld vast te leggen. Wanneer bekend is wat het probleem is kan onze monteur gericht het probleem voor u oplossen, zonder overbodig hak- en breekwerk. Dit bespaart ons veel tijd en u uiteraard geld.

Stank in huis?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!