Uw voordelen op een rijtje:

  • Laagste tarieven van noord Nederland
  • No cure, no pay
  • 3 maanden garantie
  • Tarief inclusief monteur, voorrijkosten en gebruik ontstoppingsapparatuur
  • Mobiel pinnen

Rioollucht

Rioollucht is een nare vochtige stank, waarvan de oorzaak niet direct aanwijsbaar is. Vaak is het wel een indicatie, dat er iets met uw riool aan de hand is en dat u meer rioolproblemen kunt verwachten. Een doordringende, vieze rioolstank of vocht in huis is uiterst onprettig. Rioolstank wordt onder meer veroorzaakt door een gebrekkige ontluchting van uw toilet, kruipruimte of kelder, waardoor gassen kunnen ontstaan. Maar ook een los verbindingselement, een scheurtje in de riolering of afvoer kunnen de oorzaak zijn van rioolstank en/of wateroverlast. Rioolvliegjes zijn vaak een indicatie dat er iets mis is met uw riool.

Rioolstank en vochtproblemen in kruipruimte

Bij een lekkage van uw riolering kan uw kelder of kruipruimte vollopen met afvalwater waardoor stankoverlast en vochtproblemen ontstaan. WazoRiool kan schade aan uw rioleringssysteem opsporen en eventuele lekkage repareren. Bij een vochtige kelder kan het optrekkende vocht schimmels veroorzaken. Schimmel en vocht zijn slecht voor uw gezondheid. Het is verstandig om naast de reparatie van de riolering ook vochtige muren te behandelen en eventuele schimmel te verwijderen.

Stankproblemen inventariseren en oplossen

De monteurs van WazoRiool zijn zeer ervaren en onze servicewagens zijn uitgerust met moderne apparatuur om uw stankproblemen op te lossen. WazoRiool kan de onderzoeken voor u uitvoeren d.m.v.:

  • Rookdetectie
  • Camera inspectie

Het kan voorkomen dat er meerdere rioolproblemen binnen uw woning voorkomen, waardoor wij mogelijk niet in één keer alle problemen kunnen detecteren. In het geval dat de stank blijft aanhouden zullen wij om problemen uit te sluiten nogmaals langs moeten komen, net zo lang tot alle stank is verdwenen.

Professioneel uw stank- en vochtprobleem laten verhelpen?

Bel WazoRiool op 0598 39 18 85, Of klik hier, dan bellen wij u!