Robert Wagenaar

Robert Wagenaar (1972) is in 1990 verhuist van ’s Hertogenbosch naar Eelde.

Uiteindelijk terecht gekomen in Kropswolde en besloten om in 2011 het bedrijf van vader over te nemen en het uit te breiden naar de de noordelijke provincies.

Robert weet dat er geen gemiddelde klant bestaat en iedere klant speciale aandacht verdient. Uiteindelijk komt iedereen in aanraking met rioleringsproblemen of onderhoud en is het belangrijk een gevoel achter te laten van tevredenheid. Het leveren van kwaliteit levert uiteindelijk de meest duurzame relatie op waardoor we hopen dat WazoRiool het eerste is waar de klant aan denkt wanneer er rioleringswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

info@wazoriool.nl

Een stukje geschiedenis

Nadat Hans Wagenaar (1946) in 1978 zijn bedrijf oprichtte in ’s Hertogenbosch werkte hij voornamelijk als ramenwasser en schoonmaker van winkelcentra.

In 1979 kwam het idee om een rioolontstoppingsmachine te kopen en deze werd met touwen bevestigd op een aanhangwagen. De aanschaf van deze machine bracht de doorbraak voor Wazo, door de enorme en snelle groei werd besloten om op zoek te gaan naar een grotere locatie. In 1980 werd deze locatie gevonden in Vught. Aldaar werd besloten om zich meer toe te gaan leggen op totale rioleringswerkzaamheden, zoals aanleg en renovatie van riolen en het zuigen van putten.

Later kwamen daar zaken bij als de riool camera en stankopsporing. Door deze keuzes nam de groei nog meer toe en moest opnieuw worden gekeken naar een nieuwe grotere locatie. In 1985 werd een hal aangekocht waar alles onder één dak kon worden opgeslagen. Deze hal moest later wijken voor woningbouw en aangezien er in die tijd geen ruimte was is besloten om het bedrijf te verplaatsen naar Rosmalen waar het nu nog steeds gevestigd is.

Zoon Robert (1972) heeft vervolgens in 2012 een WazoRiool filiaal in Hoogezand geopend en heeft vervolgens heel hard gewerkt om WazoRiool ook in het Noorden een begrip te laten zijn. Dat dat gelukt is bewijst de eerste uitbreiding naar een bedrijfspand in Hoogezand, de aanschaf van extra wagens, waaronder een zuigwagen en de uitbreiding met 4 personeelsleden op de weg.