Loodgieter in Assen

Onze loodgieter is altijd in de buurt in het noorden van Drenthe

Loodgieter Assen: heeft u last van rioolproblemen, lekkages of is bijvoorbeeld uw afvoer verstopt? WazoRiool opereert met erkende loodgieters vanuit verschillende locaties in Drenthe. Wij zijn altijd bij u in de buurt! Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze loodgieterservice in Assen op 0592 20 10 47 of laat een terugbelverzoek achter. Onze loodgieter Assen service is 24/7 beschikbaar, we zijn dus dag en nacht bereikbaar en dat 7 dagen in de week. Ook voor spoed service kan u direct contact met ons opnemen!

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgietersbedrijf is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en het riool. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat van uw verstopping af.

Ontstopper in Assen Loodgieter Assen

Monteurs die regelmatig in Drenthe te vinden zijn voor het verhelpen van verstoppingen of een ander probleem in de afvoer van het water. Bekijk hier ons hele team.

Ontstoppingsbedrijf Assen

Als ontstoppingsbedrijf kunnen we u bijvoorbeeld helpen met onderstaande problemen.

Zoals u ziet kan u voor lekages en verstoppingen bij ons terecht. Bekijk al onze diensten hier of neem contact op voor specifieke vragen.

Riool verstopt in Assen

Het reinigen en ontstoppen van de riolering is één van de vele werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. WazoRiool heeft dan ook voor elk verstopt rioolsysteem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt. De oorzaken van een verstopt riool kunnen ver uiteenlopen. Van een boomwortel die een leiding doorboort tot het dicht slibben door vet. Voor het ontstoppen van het riool heb je in beide gevallen een loodgieter nodig. Bij voorkeur eentje die zelf alle benodigde apparatuur met zich meebrengt. Onze monteurs hebben de beschikking over compleet uitgeruste bussen met loodgietersgereedschap voor een rioolontstopping.

Riool ontstoppen? Op 0592 20 10 47 kan u snel een afspraak maken.

"Gisteren mijn wc laten ontstoppen... Zeer vakkundig gebeurd! Goed werk verricht, netjes, normale prijs! Goede begeleiding qua afspraak, tijd etc. Tevreden klant. Zou bij elke verstopping dit bedrijf aanraden."

M uit Assen - 19/05/2021
Bekijk meer reviews

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Assen, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Het is mogelijk onze werkzaamheden met de pin te betalen.

Wazoriool werkgebied loodgieter Assen

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden, riool lekkage,  klussen aan de riolering of wilt u een compleet nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat. Liever gelijk een offerte aanvragen? Dat kan via onze offertepagina. Wazoriool is uw lokale rioolexpert met goede service.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping in Assen maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op met onze ontstoppingsdienst om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste halfuur en vervolgens € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw).

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

Op onze reviewspagina is de ervaring van onze klanten te lezen. Uit de 81 reviews die klanten achtergelaten hebben komen we gemiddeld op 4,5 uit de 5 sterren. Daarnaast zijn reviews te vinden bij onze bedrijfspagina op Google.

Over welke certificaten beschikt Wazoriool?

Wij beschikken over alle vereiste papieren om ons werk professioneel uit te voeren. Zo hebben wij een VIXX VIHB registratie, welke op de site van NIWO te raadplegen is onder het nummer 529362. Wij zijn VCA gecertificeert en lid van branchevereniging techniek Nederland

Robert Wagenaar eigenaar Wazoriool

Robert Wagenaar LinkedIn pagina Robert Wagenaar

Oprichter en eigenaar Wazoriool

In 2011 ging Robert van start met Wazoriool. Eerst nog volledig zelfstandig, maar inmiddels werkt er een heel team bij Wazoriool. Roberts vader had eveneens een riolerigsbedrijf, ook Wazo genaamd. Als kleine jongen leerde hij daardoor al de ins en outs van het vak. Leuk weetje: Wazo staat voor Wagenaar Zoon.

"Ik ben geen vakidioot, ik hanteer echter wel een bepaalde filosofie. Naar eer en geweten bouw ik iedere dag, op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze, aan mijn bedrijf"

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!