Ontstoppen en reinigen

Het reinigen en ontstoppen van leidingen is één van de vele werkzaamheden waarin WazoRiool is gespecialiseerd. WazoRiool heeft dan ook voor elk probleem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Een verstopte afvoer is al vervelend genoeg en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Onze medewerkers lossen dit dan ook direct voor u op voor een vaste prijs, 7 dagen in de week, 24 uur per dag!

Er zijn verschillende redenen waardoor afvoerleidingen verstopt kunnen raken:

  • Toiletpapier
  • Urinesteen
  • Luiers
  • Vet
  • Bouwafval
  • Corrosie van gietstalen leidingen
  • Boomwortels
  • Verzakte leidingen

WazoRiool ontstopt niet alleen de leiding, Maar deze wordt direct gereinigd zodat alle aanslag helemaal weg is. Bij ontstoppen wordt alleen een gat gemaakt in de vervuiling, de verstopping kan zich dan op termijn opnieuw voor gaan doen. Bij ons is uw leiding nadien gegarandeerd schoon. Dit is de manier waarop WazoRiool werkt. Een totaal andere werkwijze dan andere ontstoppingsbedrijven.

Een verstopping komt niet vanzelf en kan een dieperliggende oorzaak hebben.

Help mijn afvoer is verstopt!

Ontstoppen en reinigen voor bedrijven

Regelmatig reinigen en inspecteren van riolen is noodzakelijk voor een goed werkend rioolstelsel. Riolen raken vervuild en slibben dicht door vervuiling door bijv. vet, zand, vochtig toiletpapier etc. Deze riolen reinigen wij voor gemeentes, maar ook voor bedrijven en instellingen die in het bezit zijn van dergelijke riolen.

WazoRiool is in het bezit van een combiwagen. Hiermee zijn wij in staat om riolen te reinigen met een diameter tot 1000 mm. De aanwezige vervuiling wordt door ons uit het riool gezogen en op verantwoorde wijze gestort en nadien verwerkt. Deze reiniging is noodzakelijk voor een goede doorstroming, WazoRiool adviseert een preventieve reiniging die wij voor u ook op contractbasis kunnen inplannen. Uiteraard kunnen wij ook ook een opleveringsinspectie voor u uitvoeren.

Bij een acuut probleem zijn wij u direct van dienst.

WazoRiool kan voor u tevens de inspectie verzorgen, indien noodzakelijk met de vereiste classificaties. Hiervoor zetten wij een traditionele camera in, maar ook een Panorama camera.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!