Loodgieter in Emmen

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Emmen

Loodgieter Emmen: heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen of lekkages? WazoRiool opereert met erkende loodgieters vanuit verschillende locaties. Wij zijn altijd bij u in de buurt! Neem voor het maken van een afspraak contact op met onze loodgieterservice in Emmen op 0591 21 21 42 of laat een terugbelverzoek achter. Onze loodgieterservice is 24/7 beschikbaar, we zijn dus dag en nacht bereikbaar en dat 7 dagen in de week. Ook voor spoed!

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgietersbedrijf is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en het riool. Wij hebben ons daarbij toegelegd op de rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat van uw verstopping af.

Als ontstoppingsbedrijf Emmen kunnen we u bijvoorbeeld helpen met onderstaande problemen.

Bekijk onze complete dienstverlening hier of neem contact op voor specifieke vragen.

Riool verstopt

Het reinigen en ontstoppen van de riolering is één van de vele werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. WazoRiool heeft dan ook voor elk verstopt rioolsysteem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt. De oorzaken van een verstopt riool kunnen ver uiteenlopen. Van een boomwortel die een leiding doorboort tot het dichtslibben door vet. Voor het riool ontstoppen heb je in beide gevallen een loodgieter nodig. Bij voorkeur eentje die zelf alle benodigde apparatuur met zich meebrengt.

Onze monteurs hebben de beschikking over compleet uitgeruste bussen met loodgietersgereedschap voor het uitvoeren van een rioolontstopping in Emmen. Riool ontstoppen? Bel ons op 0591 21 21 42 en maak snel een afspraak.

Afvoer verstopt

Uw wastafel-, douche- of badafvoer is verstopt als het afvalwater niet of te langzaam wegloopt. Geen probleem, u kunt deze afvoeren meestal gemakkelijk zelf ontstoppen door de sifon te reinigen. Soms kan het ontstoppen van een afvoer echter behoorlijk lastig en hardnekkig zijn, bijvoorbeeld als de verstopping zich in uw afvoer vastgezet heeft.

Hoe raakt een afvoer verstopt?

Bij gebruik van uw wastafel en bij het douchen of baden verliest u haren. Bijvoorbeeld bij het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep en haartjes. Dit wordt weggespoeld door de afvoer van de wastafel. Als deze resten worden weggespoeld met koud of lauwwarm water dan is de kans groot dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer, waardoor uw afvoeren verstopt raken.

Maar uw afvoer raakt ook gemakkelijk verstopt door voorwerpen die per ongeluk in de afvoer verdwijnen, zoals haarspelden, oorbellen, ragertjes, etc. Vaak blijven deze achter in het sifon. Ander vuil kan zich gedurende de tijd hechten aan deze voorwerpen en dit kan uiteindelijk leiden tot een forse verstopping. Om te voorkomen dat een dergelijke verstopping verder in uw afvoersysteem doordringt, moet een ontstopping altijd professioneel worden uitgevoerd.

Een verstopping van uw afvoer komt nooit gelegen. Wij reinigen en ontstoppen de riolering van iedere diameter. En dat in de meeste gevallen zonder hak- of breekwerk.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Emmen, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Het is mogelijk onze werkzaamheden met de pin te betalen.

Loodgieter Emmen werkgebied

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden, riool lekkage,  klussen aan de riolering of wilt u een compleet nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!