Loodgieter Groningen

Onze ontstoppingsdienst is altijd in de buurt van Groningen

Loodgieter Groningen: heeft u last van een verstopt riool, wc, afvoer of lekkage aan de leidingen? WazoRiool opereert met loodgieters vanuit verschillende locaties. Er bevindt zich vrijwel altijd wel een loodgieter in een van de wijken van Groningen, zoals Helpman, Beijum, Corpus den Hoorn en de Korrewegbuurt. Dat geldt niet alleen voor de stad, maar voor de gehele provincie. Vanuit onze hoofdvestiging in Kolham zijn wij zo in Leek, Hoogezand, Veendam of Stadskanaal. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt! Zo kunnen we u snel helpen indien u met spoed een loodgieter nodig heeft! Stroomt uw afvoer niet meer door? Neem contact op met onze loodgieterservice op 050 211 05 41 of laat een terugbelverzoek achter. We zijn met onze 24/7 service dag en nacht bereikbaar en zijn u graag van dienst.

"Loodgieter nodig? In Groningen zijn we altijd in de buurt"

Diensten Wazoriool

Een loodgieter is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties (zoals de cv-ketel), waterleidingen, oplossen van lekkages en rioolwerkzaamheden. Daarbij kan u o.a. denken aan het riool ontstoppen, riolering aanleggen, het verhelpen als de gootsteen verstopt is of de verstopte afvoer weer gangbaar maken. Wij hebben ons daarbij met behulp van jarenlange ervaring gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. riool, toilet-, gootsteenafvoer, het doucheputje, maar ook bijvoorbeeld de dakgoot dan helpt ons team met jarenlange ervaring u snel en adequaat. Om een verstopping blijvend op te lossen kunnen we een camera inspectie van het riool uitvoeren. Daarmee wordt de oorzaak zichtbaar gemaakt zodat deze gericht opgelost kan worden.

WC verstopt

Het herkennen van een verstopte wc is erg eenvoudig. Het toilet wil niet doorspoelen, het water komt omhoog en/of er komt een borrelend geluid uit de wc. Er zijn diverse oorzaken die kunnen leiden tot een verstopping in de wc, bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van zaken die eigenlijk niet in de wc moeten. Een verstopping in de wc wilt u natuurlijk zo snel mogelijk, maar ook goed, opgelost hebben. Het is immers erg hinderlijk om geen gebruik te kunnen maken van het toilet. De ontstoppingsdienst van Wazoriool heeft de wc zo weer ontstopt. U kan eenvoudig een afspraak maken voor het laten ontstoppen van uw wc via dit formulier of u kan ons bellen op 050 211 05 41 voor direct contact. 

Andere veelvoorkomende verstoppingen in het sanitair

Verstopping in de keuken

Verstopte gootsteen

Op een zeker moment krijgt iedereen er een keer mee te maken; een verstopping in de keuken. Pak deze direct aan en voorkom problemen in de toekomst.

Verstopping in de afvoer

Verstopte afvoer

Niets is zo vervelend als een verstopte afvoer. Nare geurtjes uit het doucheputje, die na eindeloze pogingen met elk mogelijk middeltje maar niet lijken te verdwijnen.

Verstopping in de riolering

Verstopt riool

Een verstopping in het riool is één van de vervelendste dingen die je in huis kunt hebben en komt regelmatig voor bij vele huishoudens. Wat is de oorzaak en hoe lost u dit op?

Loodgieter Groningen tarief

Het tarief voor onze erkende loodgieters is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Groningen, materiaal en zes maanden garantie.

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Meer informatie over onze tarieven.

"Prima geholpen door Wazo. We hadden een behoorlijke verstopping in ons riool, maar met geduld en vakmanschap is dit helemaal opgelost! Heel erg blij met de service!"

Digna uit Groningen - 14/07/2021
Bron

 

loodgietersbus wazoriool op de Grote markt in Groningen met de Martinitoren op de achtergrond

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Is de staat van uw rioolsysteem niet geweldig meer, heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat voor het repareren, onderhouden of het nieuw plaatsen van de leidingen..

Wazoriool loodgieter Groningen aan het werk bij het centraal station

Veelgestelde vragen over loodgieter Groningen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping in de stad maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste halfuur en vervolgens € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw).

Over welke certificaten beschikt Wazoriool?

Wij beschikken over alle vereiste papieren om ons werk professioneel uit te voeren. Zo hebben wij een VIXX VIHB registratie, welke op de site van NIWO te raadplegen is onder het nummer 529362. Wij zijn VCA gecertificeert en lid van branchevereniging techniek Nederland

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

De ervaring van onze klanten is te lezen op onze reviewspagina. Uit de 81 reviews die onze klanten achtergelaten hebben komen we gemiddeld op 4,5 uit de 5 sterren. Daarnaast zijn reviews extern te vinden op onze bedrijfspagina op Google.

Robert Wagenaar eigenaar Wazoriool

Auteur: Robert Wagenaar LinkedIn pagina Robert Wagenaar

Oprichter en eigenaar Wazoriool

In 2011 ging Robert van start met Wazoriool. Eerst nog volledig zelfstandig, maar inmiddels werkt er een heel team bij Wazoriool. Roberts vader had eveneens een riolerigsbedrijf, ook Wazo genaamd. Als kleine jongen leerde hij daardoor al de ins en outs van het vak. Leuk weetje: Wazo staat voor Wagenaar Zoon.

"Ik ben geen vakidioot, ik hanteer echter wel een bepaalde filosofie. Naar eer en geweten bouw ik iedere dag, op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze, aan mijn bedrijf"

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt de hele provincie Groningen.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!