Loodgieter Groningen

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Groningen

Loodgieter Groningen: heeft u last van een verstopt riool, verstopte wc, afvoerverstopping of lekkage? WazoRiool opereert met loodgieters vanuit verschillende locaties. Er bevindt zich vrijwel altijd wel een loodgieter in een van de wijken van Groningen, zoals Helpman, Beijum, Corpus den Hoorn en de Korrewegbuurt. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt zodat u snel geholpen bent indien u met spoed een loodgieter nodig heeft! Zit uw afvoer verstopt? Neem contact op met onze loodgieterservice in Groningen op 050 211 05 41 of laat een terugbelverzoek achter. We zijn met onze 24/7 service dag en nacht bereikbaar.

"Loodgieter nodig? In Groningen zijn we altijd in de buurt"

Werkzaamheden Wazoriool

Een loodgieter is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en riolering. Daarbij kan u o.a. denken aan het riool ontstoppen, riolering aanleggen, het verhelpen als de gootsteen verstopt is of de verstopte afvoer weer gangbaar maken. Wij hebben ons daarbij met behulp van jarenlange ervaring gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat.

WC verstopt

Het herkennen van een verstopte wc is erg eenvoudig. Het toilet wil niet doorspoelen, het water komt omhoog en/of er komt een borrelend geluid uit de wc. Er zijn diverse oorzaken die kunnen leiden tot een verstopping in de wc, bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van zaken die eigenlijk niet in de wc moeten. Een verstopping in de wc wilt u natuurlijk zo snel mogelijk, maar ook goed, opgelost hebben. Het is immers erg hinderlijk om geen gebruik te kunnen maken van de wc. De monteurs van Wazoriool hebben de wc zo weer ontstopt. U kan eenvoudig een afspraak maken voor het laten ontstoppen van uw wc via dit formulier of u kan ons bellen op 050 211 05 41 voor direct contact. 

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze erkende loodgieters is 79,95 euro voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Groningen, materiaal en zes maanden garantie.

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor 79,95 euro klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten 22,50 euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

Meer informatie over onze tarieven.

"Snelle service, vriendelijke vakkundige loodgieter, liet het ook netjes achter. Ook geen extra kosten. Kortom, prima"

Rob uit Groningen - 26/11/2020
Bekijk meer reviews

 

wazoriool aan het werk met martinitoren op achtergrond in groningen

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Wazoriool loodgieter Groningen aan het werk bij het centraal station

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping in Groningen maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is 79,95 euro voor het eerste halfuur en vervolgens 22,50 euro per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan 79,95 euro.

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

Onze klantervaringen zijn te lezen op onze reviewspagina. Daarnaast zijn reviews te vinden op onze bedrijfspagina op Google.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt de hele provincie Groningen.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!