Loodgieter in Veendam

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Veendam

Loodgieter Veendam: heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen of lekkages? WazoRiool opereert met ervaren loodgieters vanuit verschillende locaties. Wij zijn dus altijd in de buurt van de Parkstad! Neem contact op met onze loodgieterservice in Veendam op 0598 391 885 of laat een terugbelverzoek achter.

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgietersbedrijf is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en riolering. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat.

Monteur in provincie Groningen Loodgieter Veendam

Monteurs die regelmatig in de regio van Muntendam, Veendam en Wildervank te vinden zijn voor het verhelpen van verstoppingen. Bekijk hier ons hele team.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Veendam, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste halfuur en vervolgens € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw).

Beschikt Wazoriool over certificaten die vakkundigheid aantonen?

Wij beschikken over alle vereiste papieren om ons werk professioneel uit te voeren. Zo hebben wij een VIXX VIHB registratie, welke op de site van NIWO te raadplegen is onder het nummer 529362. Wij zijn VCA gecertificeert en lid van branchevereniging techniek Nederland

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

De ervaring van onze klanten is te lezen op onze reviewspagina. Uit de 81 reviews die onze klanten achtergelaten hebben komen we gemiddeld op 4,5 uit de 5 sterren. Daarnaast zijn reviews op een externe bron te vinden bij onze bedrijfspagina op Google.

Robert Wagenaar eigenaar Wazoriool

Robert Wagenaar LinkedIn pagina Robert Wagenaar

Oprichter en eigenaar Wazoriool

In 2011 ging Robert van start met Wazoriool. Eerst nog volledig zelfstandig, maar inmiddels werkt er een heel team bij Wazoriool. Roberts vader had eveneens een riolerigsbedrijf, ook Wazo genaamd. Als kleine jongen leerde hij daardoor al de ins en outs van het vak. Leuk weetje: Wazo staat voor Wagenaar Zoon.

"Ik ben geen vakidioot, ik hanteer echter wel een bepaalde filosofie. Naar eer en geweten bouw ik iedere dag, op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze, aan mijn bedrijf"

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt de hele provincie Groningen.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!