Loodgieter in Veendam

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Veendam

Loodgieter Veendam: heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen of lekkages? WazoRiool opereert met loodgieters vanuit verschillende locaties. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt! Neem contact op met onze loodgieterservice in Veendam op 0598 391 885 of laat een terugbelverzoek achter.

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgieter is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en riolering. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is 79,95 euro voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Veendam, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor 79,95 euro klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten 22,50 euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen. Wij zullen u niet verplichten tot het contant betalen van uw ontstopping.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoeveel kost een ontstoppingsklus?

Het tarief van Wazoriool is 79,95 euro voor het eerste halfuur en vervolgens 22,50 euro per extra kwartier. De meeste verstoppingen worden binnen 30 minuten opgelost en kosten dan 79,95 euro.

Wat voor ervaringen hebben klanten met Wazoriool?

Onze klantervaringen zijn te lezen op onze reviews pagina. Daarnaast zijn reviews te vinden bij onze bedrijfspagina op Google.