Loodgieter in Veendam

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Veendam

Loodgieter Veendam: heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen of lekkages? WazoRiool opereert met loodgieters vanuit verschillende locaties. Wij zijn dus altijd bij u in de buurt! Neem contact op met onze loodgieterservice in Veendam op 0598 391 885 of laat een terugbelverzoek achter.

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgieter is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en riolering. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan helpt ons team u snel en adequaat.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is 75 euro voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Veendam, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen waardoor u voor 75 euro klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten 21 euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.