Loodgieter in Hoogezand

Onze monteur is altijd in de buurt van Hoogezand

WazoRiool opereert met servicemonteurs vanuit verschillende locaties. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Hoogezand!

Bel ons op 0598 39 18 85 of laat een Terugbelverzoek achter.

Verstopte WC, Gootsteen of Riool?

WazoRiool is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van leidingen. Of het nou om een verstopt riool, verstopte gootsteen of verstopte wc gaat, WazoRiool lost het voor u op. WazoRiool heeft voor elk probleem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In Hoogezand kunnen onze loodgieters u onder andere helpen met de volgende problemen:

  • WC ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen
  • Riool ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen
  • Sanibroyeur ontstoppen
  • Rioolvliegjes bestrijden
  • En nog veel meer

Wateroverlast? 

Heeft u wateroverlast? Dit probleem kunnen wij voor u verhelpen. Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen waardoor uw kelder of kruipruimte kan vollopen met water. Zoals een breuk in de riolering die in de kruipruimte ligt, zware regenval, een lekke dakgoot, een lek in een buitenleiding, een hoge grondwaterstand. Naast het leegzuigen van de ondergelopen ruimte is het natuurlijk belangrijk om de oorzaak te achterhalen. WazoRiool bedenkt ook oplossingen waarbij wateroverlast in de toekomst voorkomen kan worden.

Tarieven loodgieter

Het tarief voor onze loodgieters is €79,95 voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Hoogezand, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten €22,50 per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Dan kunt u bij ons terecht, ook als u buiten ons calamiteiten werkgebied gevestigd bent.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!