Loodgieter in Hoogezand

Onze monteur is altijd in de buurt van Hoogezand

WazoRiool is gevestigd op Bedrijvenpark Rengers, dat direct aan Hoogezand grenst. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt!

Bel ons op 0598 39 18 85 of laat een Terugbelverzoek achter.

Verstopte WC, Gootsteen of Riool?

WazoRiool is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van leidingen. Of het nou om een verstopt riool, verstopte gootsteen of verstopte wc gaat, WazoRiool lost het voor u op. WazoRiool heeft voor elk probleem een oplossing en is werkzaam op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

In Hoogezand kunnen onze loodgieters u onder andere helpen met de volgende problemen:

  • WC ontstoppen
  • Gootsteen ontstoppen
  • Riool ontstoppen
  • Afvoer ontstoppen
  • Sanibroyeur ontstoppen
  • Rioolvliegjes bestrijden
  • En nog veel meer

Wateroverlast? 

Heeft u wateroverlast? Dit probleem kunnen wij voor u verhelpen. Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen waardoor uw kelder of kruipruimte kan vollopen met water. Zoals een breuk in de riolering die in de kruipruimte ligt, zware regenval, een lekke dakgoot, een lek in een buitenleiding, een hoge grondwaterstand. Naast het leegzuigen van de ondergelopen ruimte is het natuurlijk belangrijk om de oorzaak te achterhalen. WazoRiool bedenkt ook oplossingen waarbij wateroverlast in de toekomst voorkomen kan worden.

Tarieven loodgieter

Het tarief voor onze loodgieters is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Hoogezand, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Dan kunt u bij ons terecht, ook als u buiten ons calamiteiten werkgebied gevestigd bent.

Robert Wagenaar eigenaar Wazoriool

Robert Wagenaar

Oprichter en eigenaar Wazoriool

In 2011 ging Robert van start met Wazoriool. Eerst nog volledig zelfstandig, maar inmiddels werkt er een heel team bij Wazoriool. Roberts vader had eveneens een rioleringsbedrijf, ook Wazo genaamd. Als kleine jongen leerde hij daardoor al de ins en outs van het vak. Leuk weetje: Wazo staat voor Wagenaar Zoon.

"Ik ben geen vakidioot, ik hanteer echter wel een bepaalde filosofie. Naar eer en geweten bouw ik iedere dag, op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze, aan mijn bedrijf"

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt de hele provincie Groningen.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!