Onze diensten

Heeft u een dringend probleem? Bel ons dan op 050 211 05 41.

No cure No pay

Het spreekt voor zich: Wazoriool brengt u uitsluitend kosten in rekening als de verstopping in uw rioolleiding ook echt is verholpen. Een rioolverstopping is immers al vervelend genoeg. Het komt echter voor dat de rioolverstopping niet met de reguliere ontstoppingsapparatuur verholpen kan worden. U kunt hierbij denken aan vaste obstakels, veroorzaakt door beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels. U zult begrijpen dat we helaas genoodzaakt zijn om voor het verwijderen hiervan extra kosten in rekening te brengen. Ook zullen extra kosten berekend worden als blijkt dat putten, septictanks of vetvangers geleegd moeten worden, De staat van de afvoerleidingen moeten altijd voldoen aan NTR 3216 en de NEN 3215.

Prijstelling

WazoRiool communiceert transparant, eerlijk, zonder ongewenste verassingen en op basis van No cure No pay. Wij hanteren een vast tarief van €  75,- voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten, materiaal en zes maanden garantie. De meeste verstoppingen worden binnen het eerste half uur opgelost.en WazoRiool kan deze tegen dit tarief verhelpen. Mochten de werkzaamheden onverhoopt uitlopen, wordt per 15 minuten € 21,- extra in rekening gebracht. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Pinnen, ja graag

Toeslagen

Wij berekenen toeslagen op werkdagen vanaf 17.00, in het weekend en op zondag en feestdagen. Neem hiervoor contact met ons op.

Garantiebepalingen

WazoRiool geeft als enig ontstoppingsbedrijf een unieke garantietermijn van zes maanden op alle door WazoRiool ontstopte en gereinigde rioleringen. Hiermee geeft WazoRiool aan dat het bedrijf staat voor professioneel vakwerk, uitgevoerd door vakkundige monteurs en met het beste materieel. Eventuele verstoppingen in eerder door ons gereinigde delen van het afvoersysteem worden binnen deze termijn onder garantie door WazoRiool verholpen. Mits betreffende verstoppingen niet zijn of worden veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels. Hieronder vallen ook verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel.

Wat wij allemaal doen?

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!