Spraycoating

Is uw afvoersysteem beschadigd, geroest of lekt het? Ontdek hoe spraycoating de oplossing kan bieden.

Wat is Spraycoating?

Spraycoating is een innovatieve techniek om afvoersystemen met diverse diameters te herstellen. In de loop der jaren kunnen afvoersystemen, zoals gietijzeren leidingen, Eternit buizen, PVC en PE, slijtage vertonen. Deze problemen kunnen leiden tot breukjes en lekkages in het afvoersysteem.

Met spraycoating kunnen we deze problemen oplossen en de afvoersystemen herstellen. Onze spraycoating maakt de afvoer opnieuw waterdicht en verlengt daarmee de levensduur van uw afvoersysteem. Groot pluspunt is dat dit kan worden bereikt zonder hak- of breekwerk en met minimale overlast voor u als bewoner.

Uw leiding(en) laten spraycoaten?

Neem telefonisch contact met ons op via 050 211 0541 of via het contactformulier om te overleggen hoe wij u kunnen helpen.

Hoe Werkt Spraycoating?

Ons spraycoatingproces is eenvoudig en effectief:

  1. Eerst frezen we de leidingen om eventuele oneffenheden te verwijderen.
  2. Vervolgens reinigen we de leidingen grondig en zorgen we ervoor dat ze vetvrij en droog zijn.
  3. De spraycoating wordt laagje voor laagje aangebracht, wat resulteert in een sterke en duurzame afwerking.
  4. We voeren een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles naar wens is.
  5. Binnen 24 uur is uw afvoersysteem weer in perfecte staat.

Klantervaringen met spraycoating van het riool

"Maandag 11 september gebeld. Vrijdag 15 september kwamen ze al van Wazoriool om het riool te maken. Vanuit Groningen naar het midden van het land! Lekkage bij de onderburen door ons riool. In ons appartement ligt de rioolbuis in de constructievloer. Hakken en breken zagen wij niet zitten. Twee werknemers hebben na inspectie met spray coating het riool gemaakt. Lekkage bij de onderburen is nu over. Wij zijn meer dan tevreden. Top bedrijf, nette werknemers en vakkundige reparatie! Ik zal zeker reclame maken voor uw bedrijf! Nogmaals dank voor uw snelle komst en reparatie!"

Leo de Gelder

21/09/2023 19:04

"Rioolverstopping vanwege zand in de leiding. Wazo gebeld om met camera te kijken waar rioolbuis stuk is. Monteur Martin kwam op afgesproken tijdstip, was zeer correct en had de breuk vlot gevonden. Voor de zekerheid de buis tot aan de toiletten geïnspecteerd en omdat er nog tijd genoeg was ook nog de rioolbuis naar de woning bekeken. Prijs zoals afgesproken. Tevreden klant!"

Camping Holmhoeve

23/03/2021 19:58

Wanneer Is Spraycoating Mogelijk?

In vele gevallen is spraycoating de ideale oplossing voor lekkages en scheuren in het afvoersystemen. Als u twijfelt over de haalbaarheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een haalbaarheidsonderzoek. We bieden u graag een concurrerende offerte, dus als u al een offerte heeft, laat het ons weten, en wij bekijken of we een betere aanbieding kunnen doen.

Met spraycoating kunt u de levensduur van uw afvoersysteem verlengen en eventuele schade herstellen zonder ingrijpende werkzaamheden of overlast. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe spraycoating uw afvoerproblemen kan oplossen.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!