Loodgieter in Beilen

Onze monteur is altijd in de buurt van Beilen

WazoRiool beschikt over ervaren personeel in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Beilen! Wij zijn vaak aanwezig in het hart van Drenthe voor verschillende werkzaamheden.

Bel ons op 0593 23 21 01 of laat een terugbelverzoek achter.

Werkzaamheden in Beilen

Wij hebben ons gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van vakkundige loodgieters helpt u snel van uw problemen af.

In Beilen kunnen onze loodgieters u onder andere helpen met de volgende problemen:

U kunt bij ons terecht voor lekkages en verstoppingen. Bekijk onze complete dienstverlening hier of neem contact met ons op voor andere vragen of meer informatie.

Tarieven

Het tarief voor onze loodgieters is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Beilen, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Wazoriool bij Bartje beeld in Beilen.jpg (64 KB)

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden in Beilen of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Dan kunt u bij ons terecht, ook als u buiten ons calamiteiten werkgebied gevestigd bent.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!