Over ons

Wazo is een echt familie bedrijf dat zijn oorsprong vond in Brabant. Wazo staat voor Wagenaar en Zoon, een bedrijf gespecialiseerd in rioolontstoppingen. Dat vader een vooruitziende blik had bleek 7 jaar geleden toen hij zijn zoon Robert het bedrijf over liet nemen en deze zich vestigde in Noord Nederland. Ondernemend als Robert is werd het dienstenpakket flink uitgebreid en werd 'Riool' aan Wazo toegevoegd. WazoRiool is nu een erkend en professioneel rioolspecialist voor alle rioolwerkzaamheden in de meest brede zin van het woord. 24/7 voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Het werkgebied strekt zich voornamelijk uit over de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en natuurlijk ook de provincie Brabant. Toch weten ook steeds meer particulieren en bedrijven buiten deze provincies WazoRiool te vinden.

WazoRiool is een erkende en professionele rioolspecialist met een eigen wagenpark van 12 compleet ingerichte servicewagens. Van hogedrukspuit tot inspectiecamera's. Voor het leveren van de hoogste service die u van ons mag verwachten.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!