Riool camera inspectie

WazoRiool heeft deskundige monteurs en ultramoderne apparatuur voor het uitvoeren van snelle en efficiënte camera inspecties. Al onze servicewagens zijn standaard uitgerust met deze camera's.

Oorzaak van rioolproblemen opsporen

Met een camera inspectie kan geconstateerd worden wat de verstopping veroorzaakt en waar deze zich in de leiding bevindt. Ook kan de staat van de leiding op deze wijze in kaart worden gebracht. De camera zendt in de leiding een signaal uit dat boven de grond wordt ontvangen (tracen). Hiermee kan de exacte locatie op de centimeter nauwkeurig worden bepaald. Deze techniek kan op alle locaties worden toegepast in grote leidingen tot 315 mm of in afvoeren van badkamers 32 mm.

Opnames rioolinspectie

Wij maken altijd opnames en deze kunnen aan u verstrekt worden. Deze opnames worden door ons 2 maanden bewaard. Dit voorkomt een hoop onnodig graaf- en/of sloopwerk.

Meer weten over riool camera inspectie?

Camera inspectie voor bedrijven

WazoRiool biedt u de mogelijkheden om ook de grotere rioolsystemen in beeld te brengen, hiervoor kunnen wij diverse camera’s inzetten zoals de traditionele camera maar ook de Panoramo van Ibak, deze inspecties voeren wij uit volgens de vereiste normeringen.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!