Loodgieter in Leek

Onze monteur is altijd in de buurt van Leek

WazoRiool opereert met verschillende loodgieters vanuit verschillende locaties. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Leek!

Bel ons op 0594 44 21 30 of laat een terugbelverzoek achter.

Verschillende werkzaamheden

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van sanitair, waterleidingen en riolering. Wij hebben ons daarbij met behulp van jarenlange ervaring gespecialiseerd in rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor het ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Verstopte wc

Niets is zo vervelend als een wc die niet wil doorspoelen, waarbij het water komt omhoog en/of er komt een borrelend geluid uit de wc komt. Deze problemen duiden erop dat uw wc verstopt is. Er zijn verschillende oorzaken die kunnen leiden tot een verstopping in de wc, bijvoorbeeld overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van zaken die eigenlijk niet in de wc moeten. Een verstopping in de wc wilt u natuurlijk zo snel mogelijk, maar ook goed, opgelost hebben. Het is immers erg hinderlijk om geen gebruik te kunnen maken van de wc. De monteurs van Wazoriool hebben de wc zo weer ontstopt. Maak eenvoudig een afspraak voor het ontstoppen van uw wc. 

Stankoverlast 

Wanneer u last hebt van stankoverlast in huis, wilt u dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Ook hier kunnen wij u bij helpen. Een veel voorkomende oorzaak van rioolstank in huizen of gebouwen zijn scheuren of breuken in de afvoer of het riool. WazoRiool kan de herkomst van de stankoverlast opsporen door middel van rookdetectie, waarbij rook in de riolering wordt geblazen. Daar waar de lekkage zich bevindt wordt de rook zichtbaar. Zo weten onze specialisten exact waar een breuk of scheur zich bevindt. Onze medewerkers beschikken over de juiste middelen om een reparatie of (deel-)vervanging uit te voeren op de plek van uw afvoer waar dat nodig blijkt.

Loodgieter tarief

Het tarief voor onze loodgieter is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten naar Emmen, materiaal en zes maanden garantie. 

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Meer informatie over onze tarieven.

Nieuwe aanleg of groot onderhoud?

Heeft u onderhoudswerkzaamheden of wilt u een nieuwe riolering laten aanleggen? Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!