Loodgieter in Meppel

Onze monteur is altijd in de buurt van Meppel

WazoRiool opereert met servicemonteurs vanuit verschillende locaties. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Meppel!

Heeft u last van rioolproblemen, verstoppingen, stankoverlast of lekkages? WazoRiool opereert met servicemonteurs vanuit verschillende locaties. Er is dus altijd een servicemonteur bij u in de buurt, ook in Meppel! 

Bel onze loodgieter in Meppel op 0522 72 68 80 of laat een terugbelverzoek achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus dag en nacht, 7 dagen in de week.  Schroom niet om ons bij spoed ook midden in de nacht te bellen.

Werkzaamheden

Wij hebben ons gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van vakkundige loodgieters helpt u snel en adequaat van uw verstopping af.

Wij kunnen u helpen bij overstromingen van kelders en kruipruimten, ontstoppen van onder andere een toilet, leidingen, afvoer, dakgoot of riool en nog veel meer.

Tarieven

Het tarief voor onze loodgieters is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Meppel, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bij Wazoriool betalen?

Het is bij Wazoriool mogelijk om te pinnen of om contant te betalen.

Wat houdt No cure No pay precies in?

Wazoriool brengt u uitsluitend kosten in rekening als de verstopping in uw rioolleiding ook echt is verholpen. Het komt echter voor dat de rioolverstopping niet met de reguliere ontstoppingsapparatuur verholpen kan worden. U kunt hierbij denken aan vaste obstakels, veroorzaakt door beton, ijsvorming, ontstoppingsmiddelen of boomwortels. U zult begrijpen dat we helaas genoodzaakt zijn om voor het verwijderen hiervan extra kosten in rekening te brengen. Ook zullen extra kosten berekend worden als blijkt dat putten, septictanks of vetvangers geleegd moeten worden. De staat van de afvoerleidingen moeten altijd voldoen aan NTR 3216 en de NEN 3215.

Hoe zit het met de 6 maanden garantie?

WazoRiool geeft als enig ontstoppingsbedrijf een unieke garantietermijn van zes maanden op alle door WazoRiool ontstopte en gereinigde rioleringen. Mits betreffende verstoppingen niet zijn of worden veroorzaakt door verzakkingen, breuk en/of overige defecten aan de rioleringsstelsels. Hieronder vallen ook verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of voorwerpen, obstakels en/of substanties die niet behoren te worden afgevoerd via het rioolstelsel.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!