Loodgieter in Stadskanaal

Onze loodgieter is altijd in de buurt van Stadskanaal

WazoRiool beschikt over ervaren personeel in verschillende regio’s in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.  Er is dus altijd een servicemonteur in de buurt van Stadskanaal!

Bel ons voor direct contact op 0599 70 02 25 of laat een terugbelverzoek achter.

Verstoppingen

Wij hebben ons gespecialiseerd in rioleringstechniek als ontstoppingsbedrijf. Als u een specialist zoekt voor het goed ontstoppen van o.a. riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van vakkundige loodgieters helpt u snel van uw problemen af.

Andere problemen? 

In Stadskanaal kunnen onze specialisten u ook helpen met andere problemen zoals:

Bekijk onze complete dienstverlening hier of neem contact met ons op voor andere vragen of meer informatie.

Monteur bij verstoppingen Loodgieter Stadskanaal

Monteurs die regelmatig in het oosten van de provincie te vinden zijn voor het verhelpen van verstoppingen. Bekijk hier ons hele team.

Tarieven

Het tarief voor onze loodgieters is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Hier zitten de voorrijkosten naar Zwolle, het materiaal en 6 maanden garantie al bij in. De meeste verstoppingen worden binnen een half uur verholpen door onze loodgieters. Mocht de loodgieter langer bezig zijn, dan zijn de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier. De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie hieromtrent. Meer informatie over onze tarieven.

Wazoriool loodgieter Stadskanaal voor de rode loper

Veel gestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. Geen spoedklus? Dan kunt u ons ook een mailen.

Hoe snel kan ik een afspraak voor een ontstopping in Stadskanaal maken?

Doordat wij met meerdere monteurs werken is er altijd eentje bij u in de buurt. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.

Hoe kan ik betalen? 

U kunt bij ons met de pin betalen of contant betalen.

Robert Wagenaar eigenaar Wazoriool

Robert Wagenaar

Oprichter en eigenaar Wazoriool

In 2011 ging Robert van start met Wazoriool. Eerst nog volledig zelfstandig, maar inmiddels werkt er een heel team bij Wazoriool. Roberts vader had eveneens een rioleringsbedrijf, ook Wazo genaamd. Als kleine jongen leerde hij daardoor al de ins en outs van het vak. Leuk weetje: Wazo staat voor Wagenaar Zoon.

"Ik ben geen vakidioot, ik hanteer echter wel een bepaalde filosofie. Naar eer en geweten bouw ik iedere dag, op een sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze, aan mijn bedrijf"

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!