Riolering aanleggen

Niets is zo vervelend als een verstopt riool, stankoverlast en lekkages. Deze problemen kunnen voorkomen worden als u uw riolering door een vakkundige monteur laat aanleggen. WazoRiool heeft jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van compleet nieuwe afvoersystemen. Alle facetten van berekening, ontwerp tot installatie worden door onze deskundige medewerkers nauwkeurig uitgevoerd. Niet alleen lekkages, verstoppingen en stankoverlast, maar ook verzakkingen die worden veroorzaakt door een afbrekend riool, kunnen voorkomen worden wanneer uw riool vakkundig is aangelegd. Kortom, een goede riolering is essentieel voor de bouw van uw huis en kan hoge kosten met zich meebrengen indien dit niet goed aangelegd is.

aanleg riolering door wazoriool

Binnen riolering, buiten riolering en kruipruimte riolering

WazoRiool is in te schakelen voor de aanleg van zowel binnen riolering, buiten riolering en kruipruimte riolering. We hebben een permanente aanlegploeg van 2 monteurs op de weg. Zij hebben de benodigde apparatuur in eigen beheer, zoals graafmachines, verdichtingsapparatuur en meetapparatuur. Onze wagens bezitten alle apparatuur en onderdelen die nodig zijn voor het aanleggen van de nieuwe riolering. Onze monteurs verlaten de locatie van aanleg of renovatie dan ook niet eerder tot de klus geklaard is. Wij leggen zelfs de bestrating weer aan na de werkzaamheden.

"Of het nu gaat om repareren, vervangen of aanleggen, alle klussen ronden wij af binnen het budget en de planning. Dat is wat u mag verwachten van een gespecialiseerd rioleringsbedrijf."

Heeft een kruipruimte invloed op het aanleggen van riolering?

Het aanleggen van riolering in een kruipruimte brengt meer gevaren met zich mee, zoals beknelling, bedwelming en elektrocutie. Daarom is het van groot belang dat u dit door een professional laat doen. WazoRiool beschikt over de juiste apparatuur, werkkleding, gereedschappen en kennis om de werkzaamheden veilig en met de beste kwaliteit te kunnen verrichten. In een kruipruimte moet gebruik worden gemaakt van extra stevige materialen. Zo moeten er stevige, stalen beugels worden aangebracht, om te voorkomen dat ze kapot gaan en uw riolering gaat verzakken of afbreken.

Kosten riolering aanleggen

Er zijn geen specifieke richtlijnen wat betreft de kosten van het aanleggen van uw riolering. De kosten variëren op basis van diverse factoren die per situatie verschillen. Neem contact met ons op en wij komen altijd met een scherpe offerte. Daarnaast blijven wij altijd binnen het vooraf afgesproken budget. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Garantie op riolering

Onze monteurs werken altijd met eerste klas materialen, namelijk met PVC SN4/SN8 van gerenommeerde fabrikanten. Mocht er toch onverhoopt iets kapot gaan, dan geeft WazoRiool 3 jaar volledige garantie op aanleg van uw riolering. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat het riool juist gebruikt is en met uitzonderingen van externe factoren. Een voorbeeld van een externe factor is wanneer er met zware grondverzetmachines over de tuin wordt gereden, terwijl we net het riool hebben gelegd. Ondanks dat deze situaties niet vaak voorkomen, is dit toch iets om rekening mee te houden wanneer u de werkzaamheden inplant. 

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!