Riolering aanleggen

Naast het ontstoppen en renoveren van afvoeren heeft WazoRiool ook jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van compleet nieuwe afvoersystemen. Alle facetten van berekening, ontwerp tot installatie worden door onze deskundige medewerkers nauwkeurig uitgevoerd.

WazoRiool heeft een permanente aanlegploeg van 2 monteurs op de weg met de benodigde apparatuur in eigen beheer zoals graafmachines, verdichtingsapparatuur, trilplaten etc. Onze wagens bezitten alle aparatuur en onderdelen die nodig zijn voor het aanleggen van de nieuwe riolering. WazoRiool verlaat de locatie van aanleg of renovatie dan ook niet eerder tot de klus geklaard is. Of het nu gaat om repareren, vervangen of aanleggen, binnen budget en planning. Dat is wat u mag verwachten van een gespecialiseerd rioleringsbedrijf!

Naast de kwaliteit die wij leveren, komen wij altijd met een scherpe offerte. Wilt u een riolering laten aanleggen, repareren of vervangen?

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!