Loodgieter

Heeft u een loodgieter nodig? Dan bent u bij WazoRiool aan het goede adres. Wij opereren met servicemonteurs vanuit verschillende locaties, daardoor is er altijd een monteur bij u in de buurt.

Werkzaamheden Wazoriool

Een loodgieter is in het algemeen gespecialiseerd in aanleg/onderhoud van sanitair, verwarmingsinstalaties, waterleidingen en riolering. Daarbij kan u o.a. denken aan ontstoppingsklussen over het aanleggen/onderhouden van riolering. Wij hebben ons daarbij met behulp van jaren aan ervaring gespecialiseerd in de rioleringstechniek. Als u een specialist zoekt voor een ontstoppingsklus dan helpt ons team u snel en adequaat.

Verstoppingen

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn voorzien van de juiste gereedschappen om elke verstopping op te kunnen lossen. Of u nu een verstopte WC, gootsteen, keukenafvoer of grotere rioolverstopping heeft, wij helpen u graag. Ook als u met spoed een loodgieter zoekt helpen wij u graag!

Bel ons voor het maken van een afspraak.

  • 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar.
  • Jarenlange ervaring.
  • Snelle service.

Tarieven Wazoriool

Ons tarief is € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur. Dit is inclusief voorrijkosten, materiaal en zes maanden garantie.

De meeste verstoppingen worden binnen dertig minuten verholpen waardoor u voor € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) klaar bent. Als de monteur langer nodig heeft bedragen de extra kosten € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) euro per kwartier.

De genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is geldig vanaf 17.00 uur. Contacteer ons voor meer informatie.

Meer informatie over onze tarieven.

Specifieke locaties

Groningen Drenthe Friesland

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt grote delen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!