Loodgieter in Haren

Onze servicemonteur is altijd in de buurt! Bij WazoRiool beschikken we over ervaren loodgieters in de omgeving van Haren en de rest van de omgeving rondom de stad Groningen.

Bel ons voor direct contact op 050 211 0541 of laat een terugbelverzoek achter zodat we contact met u op kunnen nemen.

Ontstoppingsklussen in Haren

Wij zijn experts in rioleringstechniek en bieden snelle en effectieve oplossingen voor uw verstopping. Of het nu gaat om riolering, toilet, gootsteenafvoer of het doucheputje - wij bieden een oplossing. Ons team van vakkundige loodgieters staat klaar om u te helpen.

Andere problemen? Onze specialisten kunnen u ook helpen met problemen zoals:

  • Stankdetectie
  • Bestrijding van rioolvliegjes
  • Aanleg of reparatie van sanibroyeur
  • Leegpompen van septic tanks
  • En nog veel meer.

Bekijk onze complete dienstverlening of neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Onze loodgieters rekenen € 104,75 (€ 126,75 inclusief btw) voor het eerste half uur, inclusief voorrijkosten, materiaal en 6 maanden garantie. Een groot deel van de verstoppingen worden binnen een half uur opgelost zodat dat is wat u aan ons betaald. Extra kosten van € 24,70 (€ 29,89 inclusief btw) per kwartier worden na het eerste half uur gerekend. Deze bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen. Ons avondtarief is vanaf 17.00 uur geldig. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tarieven.

Maak eenvoudig een afspraak door telefonisch contact op te nemen. Geen spoedklus? Stuur ons dan een email. Betalen kan met pin of contant.

Vakkundig personeel altijd op een steenworp afstand

Ons werkgebied voor (acute) rioolproblemen bestrijkt de hele provincie Groningen.

7 dagen in de week, 24 uur per dag lossen wij uw problemen op!